tirsdag 6. november 2012

Plast juletre... Trenger hjelp!

Hver eneste jul har vi en evig kamp er i heimen om "ekte" juletre vs plast.
Jeg har vunnet alle kampene hittil og ekte juletre har kommet i hus...

Men, da vi alltid har mange små grantrær rundt om i huset til jul, og dermed får den gode lukten av JUL , så har jeg vært inne på tanken å la Helge få viljen sin ift plast..
Hadde vel egentlig bestemt meg, og valget falt på perfect Home sitt. Dvs, det var inntil jeg så prisen...!
6500 kr med lys?!?

Jeg liker store, brede juletrær, og derfor var PH sitt så fint, men vet noen av dere om andre steder som selger plastikk juletrær til en langt rimeligere penge? Og helst like vakre...? :-))

24 kommentarer:

 1. Hei du!

  Vi hadde plast ett år, aldri mer...ingen lukt, ingen sjarm...ingen jul uten et skikkelig juletre! :-)

  Men, det et min mening da:-)
  La oss flå en oppdatering da, på hva det blir! :-)

  God klem til deg fra meg:-)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Fekk akkurat melding på mobilen at om eg var vertinne for PH så fekk eg juletreet for kr. 4950,- Kansje du skal sjekke ut muligheta for å vere det?! Det var og en link en kunne registrere seg på http://www.perfecthome.no/vertinne

  Då blir det litt billigare, å kansje du slår til å kjøper plast :)
  Eg er nok enig med ho andre om at ekte er best, men når du skriv at du har fleire andre små rundt omkring så får du vel den gode lukta av dei! :)

  Lykke til med valget!!

  Klem Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Tusen takk for godt tips- nå må jeg inn å sjekke opp ;-) har du blogg selv? Leita meg frem, men fant ingen blogg til deg, så jeg svarer her ;-)

   Ønsker deg en fin helg!
   Klem

   Slett
 3. Dette var jo vakkert, men eg må innrømma at eg vil kjempa den samme kampen så lenge eg orkar ;) skal heller gladelig støvsuga på nåler! ;)

  Lykke til med jakten, lurt tips frå ho over her. Desverre har eg ingen tips til deg!

  SvarSlett
 4. Det var en stiv pris, Trine. Ta å sjekk ut flere steder, på Hageland har jeg sett flere fine:
  http://www.hagelandskarnes.no/index.php/julemarked

  Lykke til:) Klem

  SvarSlett
 5. HEI:)
  VI HAR PLAST:)
  ER SÅÅÅ FORNØYD YETT OG FINT!
  SYNEST IKKJE EKTE LUKTER SÅ MYE JEG...
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 6. Hei skjønne deg:)
  Eg skjønner litt det med plasttre,men ein må nok litt opp i pris for å få ett som ser mest mulig ekte ut,håper du finner et:)
  Eg skal ihvertfall ikkje kjøpe fleire tre på Plantasjen,drysser slik så iår blir det hos ein bonde så får me sjå om kvaliteten er bedre der:)
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Jeg har bestemt meg for det samme som deg!! Det blir PH sitt. :-) kjøper det uten lys, og det koster 4999.... Men det har til gengjeld 10 års garanti om jeg husker rett! Og hva betaler du for et ekte tre i løpet av 10 år?? Slipper barnål over alt også.... Og et tips. PartyLite.no har t-lys som faktisk lukter ganske likt ekte tre, altså barnål. Så dette med lukta kan fikses!! For tre til billigere penge.... Sjekk en side som heter blikkfang.no.... De har rimeligere trær!!

  Lykke til med jakten!

  Klem fra mamsen!!

  SvarSlett
 8. Jeg har vurder falsk juletre, men det er liksom noe ekstra med de ekte.
  Vi har et fast ritual hvert år: tur til juletreskogen hele familien, vaser rundt i skogen til vi finner et fint tre, sager det ned og sleper det til bilen. Hilser på nissen, spiser pepperkaker og drikker gløgg, ungene aker i bakkene, (vi har vert så heldig å få snø flere år nå) Ungene får kjærlighet på pinne av nissen, mor synes det er blodig urettferdig at bare ungene får, så nissen gir henne en og. Nå har vi vert der så mange år at nissen kjenner oss igjen, og jeg får kjærlighet på pinne uten å surmule :)
  Koselig for alle. Så jeg får bare tåle alle barnålene...
  Klem

  SvarSlett
 9. Oi..det var en voldsom pris haddde kunstig tre for noen aå sia, men trivdes ikke i det hele tatt med det, syns ikke det blei jul.
  Vi drar opp til sætran hvært år med barn og barnebarn og vasser i snø og leiter etter det perfekte treet, laster det på bilen og kjører hjem, ifjord hadde vi ponnien med , Madelen med nisselue oppå hjelmen rei opp dit og det var skikkelig julestemning ,nei, kunstig tre kommer aldri inn i huset vårt mere, sjarmen er jule granbar på gulvet som må i støvsugeren hvært år :)
  Men hos noen er det allergi , så da sjønner æ godt at de må ha plast tre, og det finnes mange kjempefine kunstige trær, sonn som det du viser oss :)

  Du finner nok et fint tre, kunstig eller ekte :)

  Hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 10. Ja, prisen på kunstige Juletre er utrolig høye:)
  Dette her så utrolig flott ut, men jeg sverger til ekte Juletre:)
  Lykke til med å finne et og gleder meg til å se:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 11. Det så veldig ekte og flott ut. Her må vi ut med 600,- for et ekte tre i den størrelsen. Det er bare 10 juler til så er det innspart:-)..... Så slipper du drysset.

  Så herlig restaurant du reklamerer for. Og du så riktig så fornøyd ut der du sitter med milkshaken:-) Synd vi ikke har det her.

  Men bloggtreffet kunne du vært med på. Det hadde vært kjekt. Det var bloggere fra hele landet.

  Ha en flott uke. Håper du finner et rimeligere tre.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 12. Hei vennen :D
  Her i hus går det i plast ;)
  Og vi er veldig fornøyd med det.
  Prisen på ph sine er dyre, men utrolig vakre :) har vært forhandler i ph og sett dem :)

  Lykketil med valget og letingen :)
  Det ble dessverre dårlige nyheter her idag :(
  Så visst vi er heldige så rekker vi ett nytt forsøk før jul.

  Masse klemmer

  SvarSlett
 13. Jeg tenkte også på plastjuletre ifjord, men glad jeg valgte vanlig gran! Huset oser av julestemning, å det kunne jeg ikke vært uten!

  Greit det er en del jobb når det drysser, men det er absolutt vært det syns jeg :D

  Klem
  SynneCharlotte(.com) <3

  SvarSlett
 14. Hei:)
  For meg er det ikke jul uten en ekte julegran:) Men jeg må si at nå ser plastjuletrærne nesten ekte ut, så til neste år når lille Isak begynner å gå spørs det nok ikke om vi tyr til det vi og:) Så denne julen skal jeg nyte lukten av et ekte julegran:)
  God torsdags kveld:)

  klem Mari

  SvarSlett
 15. Hei du! :)

  Oi da, ja det var litt stiv pris.. men så har man en flott tre leeeeenge også da! :D

  Kommer ikke på noe steder med plasttrær sånn i farta, men husker dem hadde ett veldig fint ett på Stabbursbua i fjor! Ellers så har du jo Skeidar/Bohus.. :)

  Har tatt en liten bloggpause jeg. Blogglysten kommer nok sterkere tilbake!

  KLEM ♥

  SvarSlett
 16. Må bare fortelle deg at perfect home har tilbud på treet sitt nå!! Det uten lys selges nå for 3500,- Å trær som er naturtro er så dyre uansett hvor du kjøper det. Jeg har sett det og det ER lett å la seg lure med dette treet altså! Har bestilt mitt i dag jeg!! Nesten så jeg har lyst til å sette det opp med en gang det kommer inn i huset :-):-)

  Ha en fin kveld!

  Klem mamsen

  SvarSlett
 17. Tusen takk vennen for gode ord..
  Det går vel litt opp og ned for alle iblandt.
  Spendt på hvilket tre som kommer i stua di ..
  jeg må nok ha ekte saker jeg ..hi..hi..Lykke til !
  I helgen skal jeg på konsert i Skien.
  Norsk /dansk duo ..dattera mi er den ene ..gleder meg .
  Er ikke så langt fra deg da ..
  Kos deg i helgen Trine , du er bare skjønn du.
  Klemmer fra Anne

  SvarSlett
 18. Heia.
  Ser du har fått mange fine svar,jeg må
  ha lukten av ekte men syns de i plast
  er fine da,så hvem vet. :)Har dessverre
  ingen tips.
  God helg til deg og din kjære.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 19. Jeg er enig med din kjære, jeg synes det er så enkelt med plasttre..! Så jeg kjøpte et på Bohus for et par tre år siden, for ca 2500. Det var høyt, og tett og amerikansk. Jeg var kjempefornøyd. Men stilsnekker'n er hjertens enig med du, og skal ha ekte tre, så treet ble omplassert til min mor og far.

  Lykke til med jakten!

  SvarSlett
 20. Flott tre på bilde! Selv har jeg ingen erfaring med slike plasttre, ingen jul uten ekte gran hos meg;) bra vi er ulike og at det fins begge deler. Håper du finner et flott tre som passer dere!
  Masse klem fra meg

  SvarSlett
 21. jeg er enig med deg...) ekte og lukt...men så er det denne dryssingen da...også hadde besteforeldrene mine plasttre når de ble gamle..fordi de ikke ha ordentlig tre lenger...og nå har svigers også plast, og samme argument...da blir plast juletre litt sånn gammelmanns tre.:) uff og du skjønner.:)) så jeg tenker at jeg er aaaalt for ung til å ha plasttre..)
  men det er jo fint...med kuler og stæsj ser man sikkert ikke forskjell en gang med det blottet øye..og det varer år etter år..)

  håper du sitter i nye stoler .:))

  KLEM

  SvarSlett
 22. Jeg liker det spinkle, rare, uperfekte, ekte man hugger selv i skogen... Men jeg ser at fler og fler går over til plast. Nå har de blitt ganske fine også. Håper du finner et tred som passer dere!

  Klem fra Karen

  SvarSlett
 23. Jeg stemmer for ekte gran - selvfølgelig edelgran, hihi ;) Har litt sånn streng feeling av at det er det som gir ekte jul - og julelukta, ja! Men skjønner dealen med de i plast - og ferdig opplyste.. Selv synes jeg det bare er kos med hele trepyntinga... Lykke til i valget ;) klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥