tirsdag 27. juli 2010

Tatatataaaa!!

Verandaen er ferdig!!
Flisene er som sagt like de som er i gangen, og det er blitt kanonfint! Vi fikk en flislegger til å gjøre det for oss, så det var gjort i løpet av èn helg. Før flisene kom på plass, hadde vi kvadratiske trefjøler som lå utover gulver, som var råtne, stygge og fæle. Bare for å toppe det hele, hørte et grønt gressteppe med da vi kjøpte leiligheten, som lå over trefjølene. Vet ikke hva som var verst, jeg. Kunstgress på verandaen! Nye hagemøbler har vi også kjøpt, på 70 % avslag på fix! Superfornøyde!! Litt nye blomster her nå, så blir det kos her. Det er fantastisk å sitte på verandaen her nå om sommeren- solen kommer opp her i 11 tiden på formiddagen, og vi har den helt til solen går ned om kvelden, og det varmer virkelig godt her! Det blir HETT!! Når så mye tid blir tilbragt her på verandaen, er det deilig å ha det fint rundt seg, og et miljø vi trives i!


Har litt å gjøre her den kommende uken. Vi skal male rommet til Lea, grunne skilleveggen foran inngangsdøren og male de gamle hagemøblene som vi skal ha foran her. Litt småpusling også, som å få plantet litt, laget blomsterbed foran leiligheten, og vi skulle helst ha fått lagt nye heller, evt platting. Jeg ønsker meg en liten gressplen nærmest skilleveggen, mens Helge ønsker seg brostein. Noe må uansett gjøres, for nå er det ujevnt, skjevt og fælt, og noe som tyder på en dårlig jobb som er blitt gjort her før. Blir ikke arbeidsledig med det første ;-)


post signature


2 kommentarer:

 1. Gurimalla Trine!! Såååå knallfint det blev på verandaen!!! Gleder meg til å komme på besøk og se allt det dere har vært flinke til å pusse opp!
  Vi sees i morgen snuppa
  Klem
  Katla

  SvarSlett
 2. Så fint det ble, Trine. Likte stigen med lyktene ekstra godt :-)
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥