torsdag 5. august 2010

Et jenterom blir til...Det nærmeste jeg komme oversiktsbilde, i og med at soverommet er på 8.2 m2. Ikke store rommetSynes sengen og nattbordet er supersøtt, og så fint!! Litt misfornøyd med valg av sengetøy.. Definitivt sin fars datter- her er det the simpsons som gjelder ;-)


Ole Brum og ElgenHelge har funnet sin plass i sengenToppen av kommoden. Her mangler det litt farger og noe som bryter litt opp i alt det hvite, men det kommer, det kommer! Skal bare bli ferdig å male først! (eller begynne...?)


Selvom frøkna ikke er noe prinsessejente, og ikke ville ha noe prinsessrom, synes hun sengen og nattbordet var fint. Godt vi kan være enige om noe på rommet hennes! Synes sengegavlen er så fin, og liker at nattbordet har samme utformingen som sengen. Det gjør i allefall rommet litt mer feminint! :-)
Her er det smålego som gjelder ;-)Dog ingen prinsesserom, som jeg har sett for meg, med rosa og hvitt, blonder og romantikk. Helges tidligere gutterom ble gjort om til Leas soverom, og vi har kastet ut modelljernbanen hans (som tok opp nesten hele rommet), revet ut et stort klesskap som gjorde at soverommet så knøttlite ut, for å utnytte rommet best mulig. Vi har tømt rommet for møbler, klær og rot. "Gutterommet" har også fungert som både bod og lagringsplass, så vi har en liten utfordring med å få plassert saker og ting andre steder ;-)

Her var det, som i lillegangen, linoleum gulv, som lignet på kork. Vi la parkett der på onsdagen, og kjøpte seng med sengeskuff, kommode og nattbord på torsdag. Lea skulle selv bestemme farge på rommet, så vi har ikke styrt med maling der enda. Fargen som er der nå er Sand og Muskattnøtt, farger jeg synes er herlige, men frøkna ønsker seg lys blå. Hun har sett på STADT og GUSTAVIANSK BLÅ fra Jotun, noe jeg også synes er fine farger. Hun snakket først om både mørk lilla og turkis, og jeg kjente jeg begynte å stresse og kaldsvette med engang ;) Lyseblå derimot, er noe jeg også kan være tilfreds med ;-) Skal begynne å male til uken. Når malingen er over, kan vi begynne å henge opp litt mer på veggene og pynte litt også, og det ser jeg frem til!

Bildene er fra rommet pr idag, uten noe særlig pynt verken her eller der. Listene er ikke malt heller, men det gadd jeg rett og slett ikke male heller, før Lea hadde bestemt seg for farge. Da må listene males igjen uansett, og så glad er jeg ikke i å male lister- får det jo aldri pent uansett ;-)
post signature

2 kommentarer:

  1. Jeg heier på Lea. Trenger ikke være prinsesse selvom man er jente! :)

    SvarSlett
  2. Helle da... Jeg drømmer om roooosa!! ;-)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥