fredag 20. august 2010

På ønskelisten...

Det er så mye jeg ønsker meg, så mye jeg vil gjøre og jeg har så mange idèer og prosjekter på gang i hue mitt, som jeg helst ønsker at skulle vært kjøpt inn, og vært ferdig med igår ;-) Jeg ønsker meg et flueskap, og synes denne isblå fra Jeanne d`Arc living er helt nydelig. Ser for meg å fylle den med pukka te, og green gate koppene mine på kjøkkenbenken, eller med annet stæsj på den gamle, fine kommoden jeg snart håper kan bli min fra finn.no... Finner stadig fine kommoder, akkurat slik jeg har sett for meg, men enten er de svindyre (så dyre at jeg heller kjøper en ny kommode fra Harmonie), eller så blir de solgt rett foran nesen min. Snakk om dårlig timing a, gitt!
Er den ikke nydelig?! *sikle sikle*
Drømmer også om tallerkenhylle, men er ikke veldig interessert i betale over tusenlappen for en ny en, når jeg vet at jeg tidligere har sett tallerkenhyller på loppemarkeder og bruktbutikker for slikk og ingen ting. Problemet er vel nå bare at jeg ikke lenger finner tallerkenhyller på slike steder, så jeg tror de som driver med sånt vet hva som er moderne og ikke... ;-) Hehe!
Falt virkelig pladask for denne hyllen... Det må være den skjønneste hyllen jeg noengang har sett, og det er så mange steder jeg kunne tenke meg og hatt en slik. På soverommet, på kjøkkenet, på badet, i stuen, i gangen... *sukk* Det er mye lækkert!

Det er vel på tide å finne sengen her i gården.
Jeg lider av alvorlig lakenskrekk idag, og det blir bare værre og værre
jo mer jeg tenker på at jeg skal på jobb til klokken åtte imorgen ;-)
Ønsker dere alle en deilig natt og en fantastisk helg!

♥ ♥ ♥

post signature

2 kommentarer:

 1. Nydelege ting!
  Likte veeeeldig godt denne nederste hylla!

  Eg er innom for å takke deg for alltid så gode ord♥
  Eg set stor pris på både deg og bloggen din:)

  Nyt søndagen♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 2. Ja den hyllen var nydelig!! sikkert jeanne dárc living.. Eller? De har så mye fint!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥