lørdag 28. august 2010

Litt inspirasjon og planer for soverommet ♥

Jeg har en aldri så liten forkjærlighet for panel, og ønsker meg helst det i alle rommene her i leiligheten vår. Vi har fått panel i lillegangen, men det stoppet opp der.

Vi bor i takterasseleilighet, med mye betongvegger, dårlig utført snekkerarbeid på midten av 80 tallet, og vegger og gulv er noe skjeve og lite samarbeidsvillige. Jeg ser det at å styre med å få panel på samtlige vegger her i leiligheten- det gidder jeg rett og slett ikke. Det er ikke såå lenge vi har planer om å bo her!

Å få pusset opp soverommet i løpet av 2010 var min plan, da med panel på veggene, selvfølgelig. Nå lurer vi på å bare bytte ut alle listene og få ordentlig skyvedørsgarderobe, en ny kommode og lampe istedetfor, og si oss fornøyde med det. Mye er jo faktisk gjort bare ved å få litt bredere, profilerte lister, og ikke slike helt enkle tre cm brede lister som er overalt her nå. ;)

Lysekronen er allerede bestilt fra Lobelia, den er hvit med en prismekule i bunnen.
Tror det vil gjøre det koselig på soverommet!


Kommoden fra Harmonie har jeg allerede klart å grine meg til, enda Helge synes den er både SITAT; "Gammaldags og bonderomantisk!"
Jammen godt vi ble enige om da vi flyttet sammen at jeg kunne få bestemme i leiligheten, og han i bilen ;-)

Har kjøpt en bildelist fra Ikea som skal opp over sengen, men der er det også betong. Noen som vet om det går greit å bruke noe lim og rett og slett lime bildelisten på veggen? Skal den skrus opp i betongen blir den jo aldri rett..
Eller er det noen som har noen andre gode råd eller erfaringer å komme med?

Skal også kjøpe et fint veggord å ha over sengen, under bildelisten (tror jeg).
Tror det kan bli veldig koselig der når vi blir ferdige.

Først skal kommoden jeg skal hente på søndag males, sammen med noen andre mørke småmøbler også skal Leas soverom males lyseblått, hun bestemte seg forresten for fargen "risør", og den er jo nydelig! :-)

Gleder meg! Klør i fingra etter å komme i gang nå, og da spesielt siden høsten er kommet med mye regn, vind og høstluften. Da er det ekstra moro å ha prosjekter på gang i heimen
Ellers får jeg ikke disse vakre lampene i fattigmannsølv ut av hodet.
Jeg har såå lyst på de!!
Denne doble her passer ikke inn i leiligheten vår desverre, men glir rett inn i kjøkkenvinduet vårt i vårt fremtidige hus (som allerede er ferdig planlagt, pusset opp og innredet i hodet mitt ;) )
Denne gulvlampen, og også den bordlampen som er helt lik, har jeg veldig lyst på - så lyst på at jeg blir helt dårlig!
Det er masse lækkert!!

Bildene av lampene mine er lånt fra Jeanne d`Arc livingDet ble forresten en større vaskerunde her igår enn det jeg hadde sett for meg. Med 39.5 i feber, oppdaget jeg at katten hadde funnet ut at det var ålræjt å tisse inne, og da i hovedsak oppå plastikkposer, fremfor kattedoen. Det virket som hun hadde tatt seg en skikkelig runde oppå alle posene hun hadde dratt frem, så hun hadde nok hatt det svært så travelt igår før jeg tok frem vaskebøtta og fikk satt i gang.
Fikk jo helt noia, og da var det jeg som trodde jeg skulle klikke i vinkler ;-)

Leiligheten ble ren og pen til helgen, og ikveld har vi kost oss med laks, og fruktsalat til dessert
Har sett på Simpsons The Movie, etter ønske fra både far og datter, og spilt monopol og kortspill. Nå faller øynene mine igjen her jeg sitter, og jeg må finne sengen.

Ønsker dere alle sammen en fantastisk flott helg!
Nyt livet og hverandre!

Et varmt velkommen ønsker jeg min nye følger, Siljes Hobbyrom ♥
Det setter jeg stor pris på! ♥
                      post signature

5 kommentarer:

 1. Festelig innlegg, Trine!!
  Først - god bedring. Så: Jeg elsker også panel - og bor i et 80 talls hus. Så her skal panel opp overalt. Men : den franske landstil er jo veldig for pussete murvegger. Det du kan gjøre hvis betongen er kledd med gips, er å male med sandmaling. Fluger har dette. Ser ut som rå pussede murvegger. Lekkert.
  Lampene - å, slikeønsker jeg meg også!
  Deilig lørdag fra Jannicke

  SvarSlett
 2. Ja, panel er så koselig. Selv har vi panel på soverommet, som er malt i marrakech og sjokolade-farge. Hadde den fargen i det forrige huset og var så fornøyd... Men da hadde vi tapet/strie. På panel ble sjokoladefargen skikkelig stygg. Så nå skal jeg male fondveggen hvit i stedet. I løpet av høsten forhåpentligvis...

  SvarSlett
 3. Åååå nyydelig:)
  Vi skal også pusse opp soverommet, så tusen takk for flott inspirasjon:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Dette blir veldig bra!
  Panel er kjempe koseleg..
  Å den nyskrona...AH!I LOVE IT♥
  Dette kan du;)

  Gledar meg til å sjå resultat:)

  Takk for fine ord♥
  Hehe:)Å nei...Vi kan ikkje fortelje alt!
  Eg har ikkje sagt noko om dei nye skoa og ytterjakka som er i skapet...Spørsmålet er kor lenge det går før eg berre MÅ ha dei på;)Hihi:)

  Ønskar gode deg ei herleg god helg♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 5. Panelen vår er av gammel sort, fra huset ble bygd for drøyt 60 år siden... Nydelig som hvitmalt, men mørkebrunt ble skikkelig trist

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥