torsdag 26. august 2010

Forberedelser til helgen ♥

Formen begynner å komme seg, og jeg var tilbake på jobb igjen idag :-)
Imorgen kommer Lea, og fra lørdag til Søndag skal vi passe niesen vår, Thelma på 11 måneder. Grugleder meg. Blir plutselig tobarnsforeldre i helgen! Men det blir veldig koselig! Gleder meg veldig til godjentene mine kommer!

Nå skal jeg vaske, støvsuge, tørke støv og ordne litt i heimen, så det er klart til vi tar helg :-) Heimen bærer veeldig preg av at det er kjæresten som har vært sjefen i huset de siste dagene- det ser ikke ut her! Men, tror de mannfolka er litt likegyldige til hvordan det ser ut, jeg ;) Min ser ikke rot, ihvertfall!

Idag kom varene mine fra Lobelia også, så jeg gleder meg til å stæsje litt her også ;-)Ønsker alle en fin kveld videre!

En liten stemningsrapport herfra ♥
post signature

2 kommentarer:

 1. Må bare få si at den kommoden du har sikra deg var kjempelekker!!! Jeg lette lenge etter en kommode selv, fant til slutt den lille kommoden med en skuff som jeg har i stua nå! Den var og brun før, men er blitt hvit. Kjempefornøyd! Yndlingsplassen min i hele leiligheten. Blir nok superflott med kirkestaken din og alt på :) Juletrelys kalles også kertellys, tror jeg forresten :)

  Stine

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder du har i headingen din! Ble sittende og bla litt nedover her, Grattis med ny leilighet og det var en flott kommode du hadde fått tak i ;)

  La meg til som følger, så her kommer jeg igjen ;)

  Håper du får en flott helg!
  Ps: Bilder for plan om vinduene ble lagt ut idag ;)

  Klem Silje

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥