tirsdag 24. august 2010

Kirkestaken min har kommet!

Tidligere i sommer, hadde skjønne Stine et utsalg for en bekjent på bloggen sin, og det ble solgt de nydeligste varer. Denne kirkestaken og tre skåler fra Bruka med teksten "God jul" var jeg heldig og fikk kjøpt.
Strålende fornøyd!!

Idag kom varene, og kirkestaken var bare enda finere enn jeg hadde sett for meg. Den er helt lik den jeg kjøpte på Milde Himmel i sommer, så det kunne jo ikke vært bedre! ♥Igår fikk jeg omsider tak i en fin gammel kommode på finn, som blir min nå til helgen! Har lenge ønsket meg en slik kommode, men aldri funnet den rette (nå skal det sies at jeg har ikke virkelig lagt inn et ekstra gir for å finne et heller, men jeg har ønsket meg det, det har jeg!)

I helgen skal vi hente kommoden i Oslo, og jeg gleder meg!!
Med noen strøk hvitmaling , så tror jeg den blir veldig fin!!
Oppå kommoden skal den nyeste kirkestaken min stå, sammen med en oppslått bibel med et "gammelt juletrelys" stå (aner ikke hva de heter??)
og en Madonna. Tror det blir veldig fint!
Gleder meg ihvertfall veldig til vi får hentet den, og jeg kan begynne å male!
Hva tror du? Den vil vel bli fin med litt maling og en kjærlig hånd? ♥


Jeg er litt usikker på hva jeg synes om beslagene da, de er ikke heelt slik jeg har sett for meg at de skulle se ut.. Men jeg tror ikke jeg vil bytte de ut med noen nye heller ;-) Får se om jeg klarer å venne meg til dem etterhvert ;-)


Her har influensaen virkelig gjort entrè. Har de nada stemme, er pottetett i nese, hals og bihuler og feberen har ikke gått noe særlig ned. Har knapt nok reist meg opp av sofaen siden søndag - nå er det må tide at det slipper taket!!                            Ønsker alle en strålende kveld videre!
                     Kos dere masse inne i regnværet alle sammen!
                               post signature

7 kommentarer:

 1. Hei!

  Sååå vakker blogg du har ! Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Måtte innom deg da og ville med en gang legge meg til som følger! Men - fant ikke noe sted å gjøre det!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 2. Der greide jeg det! Det var gadget'en jeg savnet! :-) Merker jeg er ny i gamet, jeg og.Opprettet bloggen i februar, men startet ikke før juni.

  SvarSlett
 3. Hei♥
  Wooow!

  Den lekre kommoden da!At du klarer å gjere underverker med den er eg heilt 100% sikker på♥

  Slik kirkekandelaber står høgt på ønskelista!
  Kjenner at det er litt mykje (1000kr)å bruke på ein lysestake i desse dager..(såg nemleg at ein lokal butikk hadde teke inn desse)
  her har vore nok å bruke pengar på i siste med skulestart og bursdadsfeiring..
  Men snaaaart;)

  Gledar meg sååå til å sjå meir av kommoden:)

  Tusen takk igjen for slike fine ord som gledar meg sååååå!

  Oliventreet har eg hatt sidan i juni og det har stått omtent på same plassen heile tida og fått vatn 2-3 gongar pr veke..

  Eg fekk det med mormora mi og har mykje kjærligheit for det♥
  Kansje det er det som gjer det? ;)

  No er straks Grace:)

  God onsdag♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 4. Kom over bloggen din nettopp, nå i kveld. Har sett på bilder og kosa meg. Mye fint! Så skjønn denne kirkestaken var, og den kommoden var også nydelig. Blir nok enda flottere når du får malt den, ja. :)
  -Hulda, Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
 5. Tuuusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Nå ble jeg glad. Ikke minst ble jeg glad da jeg kom innom bloggen din. Det du skriver det kjenner jeg meg sånn igjen i. Gratulerer med kirkestaken! Fin! Og de er jo ganske dyre, da er det så gøy å få kjøpt dem brukte!

  Kommoden, vet ikke om jeg har sett noen finere jeg. Fantastisk patina og utskjæringer. Hvis du vil at den skal se hvit men slitt ut, så har du et perfekt utgangspunkt med den brune fargen i bunn. Jeg har brukt vannbasert heftgrunn blandet ut med litt vann. 1:3 forhold. Det er jo litt styr, man må jo pusse med sandpapir for hvert strøk og en trenger kanskje tre-fire strøk. Fordelen er at malingen tørker fort og du rekker to omganger for dagen:) avslutter gjerne med antikkvoks... Da tåler malingen mer.. MEN Den blir super fin med oljemaling også! Beklager all infoen som du sikkert ikke trenger. Jeg fikk bare et slik sug i magen da jeg så kommoden.. Gleder meg til å se nærmere på bloggen din og å se det ferdige resultatet av kommoden.
  Ha en deilig dag!

  Klem Helene

  SvarSlett
 6. Har bare en ting å si om den kommoden din! RÅLEKKER!!!♥ Skal bli så spennende å se hva du tryller frem :)
  Staken din er virkelig flott!♥
  Uff a meg, stakars.. ikke moro å være syk og influensa er noe hærk! Ønsker deg masse god bedring!!♥ Ta vare på deg selv .)
  Når det gjelder skriftetypen bruker jeg word,
  klipp og lim taktikken♥ Veldig greit.)
  Takk for din herlige hilsen hos meg, blir riktig glad av sånt!!♥
  Nå ønsker jeg deg en riktig god bedring og en flott dag (som best du kan få den iom at du er syk).
  Klem fra meg, Anki

  SvarSlett
 7. HeI og velkommen hos meg:) Den kommoden var bare lekker:) Blir sikkert knall fi, gleder meg til resultatet:) klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥