onsdag 11. august 2010

Når regnet bøtter ned..

... Er det masse av tid til innekos :-) Det er så deilig å sitte inne med en god kopp te og høre lyden av regndråpene som faller ned fra skyene. Herlig! :-)
Jeg henger etter med alt av husarbeid, og i sommer har jeg ikke gjort stort annet enn å senke skulderne helt og slappe fullstendig av. Idag har jeg sortert alle sommerens bilder, og limt dem inn i album. Jeg fremkaller alltid bildene mine, og får de inn i album. Kjenner jeg får helt noia når folk forteller at de kun har bildene liggende på pcen. Jeg blir dårlig!! Har jobbet i fotobutikk utenom skole i flere, og kameraet er med meg uansett hvor jeg går, og kan ikke se for meg å måtte ta frem hele pcen for å vise frem feriens bilder. Det er jo så kos å titte på bilder i album! Dette bildet er av vakre Lea på ferja over til Sverige :-)
I sommer fikk vi oss en liten pusekatt, Malin! Hun er så nydelig, men helt fullstendig turbo, og er høyt og lav. Vi har døpt henne om til TurboMalin, og synes navnet er svært så kledelig.Igår kveld, i det jeg gjorde meg klar for å gjøre meg klar for sengen, smatt hun inn på badet, og før jeg visste ordet av det, hadde hun kommet seg inn bak varmtvannstanken, som står helt inne i en krok, og dro ut samtlige hybelkaniner. Det er ikke akkurat der jeg støvsuger mest,- det er jo nesten umulig å komme til under der! Det så ikke ut, og hun dro de svære hybelkaninene (som minnet mer om svære dinosaurer) med seg utover hele leiligheten.. Da var det frem med støvsugeren midt på natten, da.. Rampekatt! :-) Har tenkt å få vasket litt her idag også - får se om ånden kommer over meg! ;-)
Som tidligere nevnt, så er jeg så glad i lamper i fattigmannsølv, og synes de av denne typen her er helt nydelige. Bordlampen ønsker jeg med skikkelig, helst to stk, og taklamper, lik den vegglampen. Har ikke helt visst hvor jeg evt skulle hatt taklampen, og over spisestuen hadde jeg egentlig planer om å finne en fin lysekrone, bare den rette dukker opp, men nå lurer jeg litt på om jeg kanskje skal skippe lysekrone der, og heller ha to taklamper i fattigmannsølv. Bare synd de er så himla dyre! Får håpe jeg har vært snill jente i år, og julenissen synes jeg fortjener noen flere lamper her ;-) (Åjadda, jeg har allerede begynt å glede meg til jul! :-D )
Når været ikke er på vår side, får vi nyte sommeren under tak på verandaen i stedet. Sinkbalja er en av de gamle sinkbaljene jeg fant i kjelleren på gården tidligere i sommer. Mine oldeforeldre og tippoldeforeldre brukte de til vaskebaljer i gamle dager, og det er litt moro ;-) Tok med meg tre stk hjem, to stykker har jeg blomster i, og en står på verandaen med lys i. Om vi ikke nyter sommeren på verandaen, så tenner vi masse lys inne og tar et liiite glass vin, så er livet deilig!
Ellers har jeg kjøpt meg en ny femarmet kirkestake! Såå fornøyd!! *smiler bredt*
Nå har det omsider sluttet å regne, og solen titter frem bak skyene. Herlig!

Ønsker alle en strålende kveld!
post signature

2 kommentarer:

  1. Kjempe fine bilder du viser. Jeg liker også å ha bilder i album. Er jo koselig å vise som du sier,så skal hive meg rundt å ta ut bilder fra sommerferien nå.
    Ha en vidre fin dag.
    Klem Christina

    SvarSlett
  2. Nydelig kirkestake du hadde kjøpt det, det er noe som står høyt på min ønske liste også. Kan jeg spørre hvor du har kjøp den, men det er sikkert langt i fra meg *smil*

    Tusen takk for fine ord du legger igjen hos meg.
    Jeg må bare si at jeg er kjempe fornøyd med kameraet, tilogmed husbonden er fornøyd, skal kanskje ikke så mye til *smil*
    Ønsker deg en fin kveld og en fin dag imorgen.
    Klem♥

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥