lørdag 9. oktober 2010

Fantastiske, vakre høst!

Idag har vi hatt en fantastisk flott dag i skogen. Vi kom oss mye senere avgårde pga kjøringen min, men fikk en veldig fin tur likevel. Vi pakket tursekken med ved, pølser og pølsebrød, kakao, kjeks og tilbehør, og la i vei. Og for en ubeskrivelig deilig dag!! Blir stadig minnet på hvor flott høsten er her i Norge, og synes fargene, lyset, luktene og alt er helt herlig! Det er virkelig en vakker tid :)

Naturen i sin skjønne prakt med de herligste farger

Nyyydelig!!

Lea med provisorisk bord og stol som hun har ordnet selv med pinner og kvister i naturen. Funket fint det!

Syreblad er ikke feil ;)


Det tok litt tid å få tent opp bål idag, for det var utrolig rått i bakken. Etter litt prøving og feiling hadde vi hellet med oss, og fikk fyr på bålet ;) Lunsjen er herved reddet!
Godjenta vår!
Hjemmelaget kakao slår ikke feil, verken for liten eller stor ;)

Lea fant, av alle ting, en golfball i skogen, og bestemte seg for å lage minigolfbane med tre baner- etterpå hadde vi som seg hør og bør golfkonkurranse :-))Vakringene mine!
De to beste menneskene i hele verden! ♥

                                  Det er jo så vakkert at det kan ta pusten fra en :)

En deilig dag er over, og vi ligger som slakt på sofaen både kjæresten og jeg. :)
Tusen hjertelig takk for alle gode kommentarer i forrige innlegg,- det varmet virkelig hjertet mitt :-)
Det er viktig å leve hver dag som om det skulle vært den siste! :-) Man vet aldri når hverdagen slik man kjenner den, snur og skjebnen driver gjøn med deg.
Riktig god natt til dere alle sammen!

post signature


8 kommentarer:

 1. Hei skjønne Trine:)

  For et herlig innlegg! Vi elsket det! Så mange nydelige bilder! Du er virkelig DEN fotografen:) Også så nydelig Lea er! Helt fantastisk:) Kjæresten din var ikke så verst han heller;) Dere er og blir en fantastisk familie:) Dere virker så oppriktig snille og gode:) Håper kjøringen gikk bra i dag?:) Her i huset er det veldig stille nå.. Katrine sover etter nok en hard og vond dag, mens Tone sjekker blogger:)

  Ha en god natt:)

  Klem fra oss:)

  SvarSlett
 2. Egentlig så er det jo noe man må leve med! Men, selvfølgelig mirakler kan skje! Og vi begge, eller alle, håper jo at hun en dag blir helt bra:) Vi krysser hvertfall fingrene:) Er jo ikke sånn at hun er sååå dårlig hele tiden! Men, noen dager er dårligere enn andre, og dette er en veldig dårlig periode.. Dessverre..

  Klem:)

  SvarSlett
 3. For en fantastisk dag dere har hatt, masse kos og hygge. Nydelige bilder som alltid hos deg og Lea er bare helt nydelig.
  Ønsker deg og dine en nydelig søndag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. Du er så koselig:) Vi er så glad i deg og bloggen din:) Det er jo kroniske lidelser, så du kan jo kalle det for en slags leddgikt.. Men, det er nakken og hodet som er problemet da! Ja, jeg håper hun synes det:) Eller, vet jo egentlig at hun synes det:) Men, jeg er veldig glad som har hun også:):) Jeg hadde jo anoreksia for en stund siden, og jeg hadde aldri klart å komme meg gjennom det, hadde det ikke vært for hun!

  God klem:)

  SvarSlett
 5. Skjønne deg:) Så trist å høre at du også sliter mye med det! Men, tusen takk for de hyggelige ordene dine! Katrine kommer til å bli kjempeglad når hun leser dem i morgen:) Eller etterpå.. :) Åh, har du også hatt anoreksia? Det var trist å høre.. Bra vi begge har kommet oss over det! Ja, det er helt fantastisk å være tvilling:) Jeg tror det innlegget vi skrev om det får frem det meste egentlig.. Men, det er jo ubeskrivelig:) Det er hvertfall veldig deilig å ha en som støtter deg uansett hva, og som virkelig vet hvordan du har det:)

  Stooooor klem til nydelige Trine:)

  SvarSlett
 6. Herlige høstbilder av flotte omgivelser, og ikke minst, en flott familie!

  Ble stresset på dine vegne bare av å lese om alt du har styre med for tiden i innlegget under! Håper på det aller beste!
  Mange klemmer, camilla jin

  SvarSlett
 7. Så herlige bilder!!! Familielykke på en vakker høstdag!!! ♥♥♥
  Jeg og min kjære har vært ute og ryddet i hagen, satt inn hagemøbler og fiksa i garasjen. Og så har jeg begynt på et spraye prosjekt....
  Herlig med helg!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 8. ÅÅÅÅÅÅÅååååååå såååååå fine bilder og lille Lea er jo bare sååååå skjønn... og høsten er bare rå nydelig...

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥