lørdag 9. oktober 2010

Med en hvilepuls som nærmer seg hjerteinfarkt..

Helgen har vel ikke vært så etterlengtet som idag. En hektisk (med stor H) dag er over, og sofaen er inntatt. Har gått i 120 på jobben idag, og etter å ha blitt vekt kl 04.45 med grytelokk av frøken Lea, som var livredd for at faren skulle forsove seg til svenskebåten som gikk kl 07:00 (og som jeg ikke skulle være med på) , fikk jeg også en brå start på dagen. Klarer jo ikke å sovne ordentlig igjen etterpå, for ikke snakke om den hodepinen som startet etter spetakkelet på morgenkvisten.. Godt vi skal på skævvtur imorgen så frøken snupp kan få ut litt energi :)) Hehe!

Etter jobb idag dro jeg til Tønsberg Sykehus på sykebesøk til min kjære farmor som knuste hoftebeinet etter en sykkeltur tirsdag ettermiddag. Etter operasjon på onsdag hvor hun satte inn protese i hoften, er hun oppe og går i prekestol og med krykker idag, og venter på å bli overflyttet til Nordagutu på opptrening på mandag. Blid, lattermild og positiv som alltid. Gode farmoren min! ♥ 

Hadde litt blanda følelser da jeg ankom Tønsberg sykehus.. Føles som det var i forrige uke jeg tilbragte all tiden min der med min kjære, der han var i lang tid med hjerneslag, og påfølgende lammelser i hele venstre siden av kroppen.
Helt forferdelig hvordan kroppen kan gå fra å være velfungerende og frisk i det ene øyeblikket, og fullstendig ute av drift i det neste. Ble møtt av en mann jeg "ikke kjente" da jeg kom hjem fra jobb den dagen min kjære ble syk, og våre liv snudd på hodet. En helt forferdelig dag som jeg ikke unner min verste fiende.
Hele sykehuset i Tønsberg, luktene, stemningen der, skiltet med "nevrologi 3C" gjør meg stresset, redd og jeg kjenner hele den usikkerheten og frykten for det ukjente og hvordan veien ville bli videre, som jeg følte i tiden etter H ble syk sitter igjen i kroppen min. Pyton! Jeg føler meg fysisk dårlig etter en tur der borte..

Enda en ting som gjorde at hvilepulsen min lå på sånn ca 270 (MINST!!) idag, var tlfsamtalen med kjørelæreren min..
Han hadde nemlig først bestilt oppkjøring til meg i Tønsberg, men da jeg heller ville kjøre opp i Larvik, så bestilte han oppkjøring til meg der også. Noen dager senere, men dog.. Jeg trodde han hadde avbestilt oppkjøringen i Tønsberg, men vi må ha misforstått hverandre, for istedetfor hadde han avbestilt oppkjøringen i Larvik ! Jeg og pappa`n min har jo øvekjørt masse i Larvik om dagen, og jeg har hatt en god følelse på at dette vil gå greit. Jeg er kjent med byen, sentrum og bakkene, og hadde en bra følelse. Tønsberg har jeg jo ALDRI kjørt i, og jeg er overhodet ikke kjent der! Det hjelper jo fint lite at jeg er kjent på bryggen, i sentrum (les: gågatene der interiørbutikkene er) og strendene og håndballhallene.. OG DET ER NÅ EN UKE IGJEN TIL OPPKJØRING!!!!
Herre, jeg kommer til å dø!!

Usj! Nok klaging for idag :-))

Ikveld har Jørn Erling, bestekompisen min, og Jeanine,- ei nabojente og venninne av Lea vært her på hjemmelaget pizza, godis og gullrekka.
Fredag er den beste dagen i uken!!
Elsker følelsen av F R E D A G!

Julestemning fra JdL

Nå blir det sengen på meg her. Siden oppkjøringen plutselig er en uke tidligere enn antatt, så må jeg ha den siste kjøretimen før det braker løs, imorgen tidlig. Lørdag kl 09:00 har jeg kjøretime.. I Tønsberg.. Gud, gi meg styrke! Hehe!  Kos dere masse i helgen og koooos dere alle sammen!!
post signature


6 kommentarer:

 1. Oj, oj, oj... Litt av en dag ...
  Du får ha masse lykke til på oppkjøringen da! Dette greier du! ;) (Mange, mange år siden jeg var "der". Husker nesten ikke hvordan det var lenger... Nå har jeg en sønn som straks er klar til oppkjøring...)

  Sykehus er sjelden hyggelig å besøke. Forstår godt at du reagerer når du har hatt en slik opplevelse tidligere ... Jeg har opplevd et par slike "runder" gjennom årene, jeg og. Men heldigvis har jeg greid å legge de vekk igjen i ettertid. Er ikke noe som preger meg når jeg neste gang kommer dit.

  Ha ei trivelig og avslappende helg!

  -Renate-

  SvarSlett
 2. Guriland for en dag! Og triste greier dere har vært igjennom.. Håper det står bra til nå!

  Nydelig bilde, begynner nesten å komme i julestemning. Gleder meg <3

  Ha ei god helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Du klarer oppkjøringa med glans ,lille venn!!
  Nydelig blogg,med innlegg fra ditt innerste private,til festlige historier.Ønsker deg og dine alt godt!Legger meg til som følger.
  Lørdags klem fra Sol

  SvarSlett
 4. Skjønner godt dine reaksjoner etter slike opplevelser på sykehuet. Men livet lærer en at enhver erfaring kommer til nytte selv om det er mye en kunne tenke seg å unngå. Du skriver så bra. ha en god lørdag.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig kommentar på klunkeflasken min. :)
  Joda, det kommer bilder av juleting og tang, men akkurat nå er alt håndarbeid satt på vent. Har endelig fått maling til arbeidsrommet, så da går all tiden til å skape en lys tilværelse i annen etasje. Gleder meg til å få det ferdig!

  Skjønner de dårlige vibbene fra sykehuset.. Er ingen god følelse for steder man har hatt dårlige opplevelser på. Hadde lenge nesten kvelningsfornemmelser for å gå inn på Drammen sykehus etter at kusinen min tapte kampen mot kreft, og vi hadde tilbrakt mange timer der mens hun kjempet. Det er maaange år siden nå, så frykten er heldigvis borte. Det kommer seg med tiden, og etterhvert som man kanskje heller får gode opplevelser av stedet (som bedringen og hjelpen av farmoren din kanskje?) hjelper det på. Håper hun kommer seg fort. :)

  Krysser fingrene for at kjøretimen gikk bra!

  Stor kjøreklem fra Huldra :)

  SvarSlett
 6. Hei skjønne Trine:)

  Vi ante ikke at det hadde skjedd med mannen din! Det var trist lesning, og vi følte smerten din! Bra det går bra nå..:)

  Vi blir så glad for hvert innlegg du legger ut:) Helt fantastisk! Du klarer å formidle en glede til oss:) Håper kjøretimen gikk strålende!

  Klem:)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥