mandag 11. oktober 2010

Sunday funday!

Helgen er over, Lea er tilbake i Oslo og sofaen er inntatt med godt pledd og fyr i peisen. Har vært på en liten tur idag og, men jeg glemte å lade kameraet, så der var det ikke strøm, så dere får nøye dere med noen gamle bilder fra Ryfylket i Rogaland, hvor jeg var på jobbtur for et par år siden med Elite Foto ;-)


Vi har hatt en deilig helg, og kost oss fra ende til annen! Kos, latter, glede og tøys har preget helgen ♥

 Kjøretimen igår gikk bra, og idag har jeg kjørt med pappa i Tønsberg, for å øve litt mer før oppkjøring og bli litt bedre kjent med kjøreruter i Tønsberg ;) Det gikk så mye bedre enn fryktet, og jeg tror nok faktisk at Tønsberg er bedre å kjøre i enn Larvik, selvom byen er større. Der slipper jeg alle helv**** bakkene i allefall ;) Hehe! Kan jo ikke kjøre med min kjære enda, da han måtte ha handikapptilpasset bil etter slaget, og kjører nå bil med automatgir og automatisk håndbrekk. Da er det godt med en snill pappa!  ♥
 Idag fikk vi omsider sett Knerten på kino, og den levde absolutt opp til forventningene! Jeg tror jeg lo like godt som det Lea gjorde, og hele filmen smelter hjertet mitt. Lillebror er jo så søøøøt!! Har litt lyst til å kidnappe han, putte han under armen og løpe hjem til Sandefjord med han. Han er jo til å spise opp!!


Ikveld skulle vi egentlig reise hjem til Bergen, for jeg har ferie denne uken. Helge skal på kontroll på Haukeland, og vi tenkte å kombinere det med besøk til venner og familie i herlige Bergen, og jeg hadde gledet meg!! Pga oppkjøringen min som er en uke før først antatt, og jeg da har fått kjøretime igjen på tirsdag ettermiddag, så må jeg for min del avlyse Bergenstur :(( Ser ikke vitsen med å reise fra tirsdag kveld til torsdag formiddag :( Litt skuffet, men vi får ta en tur snart igjen i stedetfor :))


 Denne uken skal jeg bare slappe av, kose meg, få tatt en skikkelig storrengjøring i leiligheten, begynne å lage julekort, kremmerkort og pynting av fyrstikkesker (som vi ikke fikk begynt på i helgen). Gleder meg!
Pakken fra panduro kom igår, og det klør i fingrene mine etter å komme i gang!


Håper dere alle har hatt en fantastisk helg, og kost dere og hatt muligheten til å nyte været, naturen og hverandre ♥

Registrerer en negativ, nedlatende og ekkel holdning blant enkelte her i blogglandia i.f.t. resultatene av kåringen Norges vakreste hjem og synes det blir både tåpelig og tragisk når folk uttaler seg om ting de overhodet ikke har noe med, offentliggjør private/personlige ting de ikke aner noe om og blander seg inn i ting de bør holde seg unna.. Har dere ikke noe positivt å si, så la være å si noe! Finn noe mer fornuftig å skriv om!

                            "Man skal ikke plage andre
                      man skal være grei og snill      
              og forøvring kan man gjøre hva man vil!"


                                  post signature

8 kommentarer:

 1. Vakre bilder du har tatt!
  Husker så godt boka Knerten skrevet av Anne Cath Vestli, men har aldri sett filmen.
  Så koselig at du vil følge bloggen min, velkommen skal du være!

  Ønsker eg en nydelig uke med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder:) Kjempeflink du som allerede nå skal igang med juleforberedelser....skulle gjerne ha begynt jeg å, men må få unna høstferien først. Ja, elggryten smaker utrolig godt:) Kan anbefales! Ha en fin fin uke.

  SvarSlett
 3. Så skjønne bilder fra turen. Virkelig nydelig det siste bildet av treet som står der helt ute på kanten. Nydelig.

  Takk for gratulasjonen hos meg. :) Utrolig kjekt å være en av vinnerne i Norges vakreste hjem. :) Er veldig fornøyd med den fine reportasjen i bladet.

  SvarSlett
 4. Så fine bilder;)
  Bra det gikk fint med kjøringa di da:)

  Ja helt enig med deg ang det om at man trenger ikke si noe om man har bare negativt å kom med!!
  Hun som vant har ett kjempe fint hjem, og er i mine øyne en verdig vinner;)

  Ha en finfin dag :)

  Klem Ea

  SvarSlett
 5. Ahhh... Så vakkert! Nydelege, stemningsfulle bilder. Ynskjer deg lykke til med oppkøyringa! Så tøft dokke må ha hatt det, når din kjære vart så sjuk? Gode tankar til dokke begge! Tusen takk for dine fine ord inne hos meg, og så må eg berre vere enig med deg om negative uttalelsar i bloggverda siste dagane. Eg som trudde vi held oss for gode til å tillate Jantelova her inne?

  Ha ei nydeleg veke!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 6. Hei du:)

  Fantastiske bilder!! Som vanlig:) Du er såååå flink:):) Vi bare elsker bildene dine:) Åh, Knerten-filmene er jo helt supre! Vi har jo tantebarn, så har selv sett dem:)

  Lykke til med oppkjøringen forresten! Vi er sikre på at det går veldig bra:):)

  Enig med deg at ingen skal være "slemme" mot hverandre her i blogglandia.. Men, vi har jo selv opplevd det, så det blir en litt spesiell situasjon:)

  Klem fra oss:)

  SvarSlett
 7. Hei Trine:)

  Tusen takk for en veldig koselig kommentar hos meg:) Den satt jeg pris på! Så dumt at du måtte slutte også.. Men, det er jo det beste kanskje! Jeg har det jo ikke bra nå heller.. Fortsatt veldig lei meg over det med skolen, og hodet blir jo ikke noe bedre.. Jaja, i dag har jeg vært ute, og tatt noen bilder:) La det ut på bloggen:)

  Stor klem fra C:)

  SvarSlett
 8. Kjempefine naturbilder! Også fra Ryfylke!

  Forstår at dere har hatt en tøff tid. Sender gode tanker til dere begge!

  Krysser fingrer for at det går bra på oppkjøringen!

  Hvis det er noen som har sagt noe nedlatende om konkurransen og vinneren så må visst jeg være litt blind:-) Jeg har bare sett positive kommentarer. Heldigvis. Ha en strålende dag! Klem fra Hjørdis (og tusen takk for koselig hilsen hos meg. Jeg ble så glad!)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥