tirsdag 9. november 2010

Grantre i en bøtte?

Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg har mange tanker om innpakking, julekortene, pynten, dekorasjonene, pyntingen... Sukk- kunne holdt på i det uendelige!
Jeg er fortsatt syk, og når jeg ikke sover, hoster lungene ut av kroppen eller det renner alle veier, så har jeg fått kost meg meg å kikke i "Lev Vackert" og "Romantiska Hem og Inspiration i Vitt" .
Det er lenge siden jeg kjøpte bøkene, men dagene og tiden går jo så fort , så jeg har ikke fått kikket og lest ordentlig i dem før nå. Skammelig, ikke sant? ;)

Herlig inspirasjon, det er det ingen tvil om!
Og så moro at Hulda er der, da! ;)

Jeg ser både i disse vakre bøkene, i flere magasiner og her i blogglandia at flere tar med seg små juletrær inn, og har dem i sinkbøtter, norgesglass osv.. Det er jo så fint, og spesielt nå som det går mot jul!

Jeg regner jo ikke med at trærne blir hogget slik som man gjør med juletrær... Men er det best å grave opp trærne med jord og ha i en bøtte/potte, eller å bare putte treet i et norgesglass fks med vann, og riste av alt av jord og sånn..? Nå kjenner jeg at jeg spør veldig tungvint her, men..
Håper dere henger med her likevel og kan gi meg et svar ;-)
                              Det ser jo veldig koselig ut!
                 Bildene er tatt med mobilkamera da, og av en
                  bok, så det er himla dårlig kvalitet på dem ;-)Jeg ligger på sofaen med ullteppe, fyr i peisen og snøen som daler lett ned ute.. Så koselig!! Pus ligger og sover på bena mine, oppå teppet.
Kos!


Ønsker dere alle en herlig kveld videre!!


                                         post signature

11 kommentarer:

 1. Stakkars deg som er syk, ikke noe kjekt altså! Du må ha riktig god bedring :) Jeg har ikke prøvd det med små trær, men er enig med deg i at det er jo bare nydelig. Jeg vil tro at man enten bare planter de i jord i en stor sinkbøtte (ser jo litt sånn ut på bildene?) eller at man bare hogger de og som du skriver, enten putter de i vann eller bare stikker de nedi et eller annet. (Sistnevnte blir vel bare plantet ut igjen går jeg utifra???) Men som sagt, dette er bare spekulasjoner! hehe.

  SvarSlett
 2. mente selvsat, FØRSTnevnte blir vel plantet utigjen, mens sistnevnte blir kastet som vanlige juletrær...

  SvarSlett
 3. Heiiii lenge siden ja:) Men tror jeg komme sterkt tilbake i disse innekosekveld tider;) Herlige juleinspirasjons bilder. Småjuletrær i sinkbøtter er vakkert. Har en hel liten ladning som skal fylles opp etterhvert;) Håper det går bra med deg!!
  Goklemmer

  SvarSlett
 4. Huffda, så kjedelig at du er syk. Ja, de bøkene finner jeg også mye inspirasjon i. Var heldig å få den ene, siden jeg er med der. :) Veldig artig. :)

  SvarSlett
 5. Høres ut som du har det koselig lell om du er syk:)
  Håper du blir frisk igjen snart, ønsker deg riktig god bedring:=)

  Klem Ea

  SvarSlett
 6. Ush, så kjedelig å være syk... Høres absoutt mest fornuftig ut å holde seg under teppet <3

  Ja, ikke sant disse juletrærne i sink eller glass er flotte! Har tenkt på det en stund jeg også, kunne godt tenkt meg å tatt inn en slik. Har noen potter og en gammel bøtte i sink. I alle år har jeg til jul tatt inn grankvister og satt i en høy glassvase som jeg har hatt i entreen. Disse har jeg pyntet med litt fattigmannssølv i hamptråd. Det er også koselig, men ikke så flott som disse her. Kan ikke gi deg tips om hvordan det gjøres da jeg ikke har gjort det selv ennå.

  Så koselig juleverksted dere har hatt da! Flotte ting dere har laget ;)

  Ønsker deg riktig god bedring vennen, bruk dagene til å komme til hektene igjen <3 Varm klem fra meg

  SvarSlett
 7. Hei og hå!!
  Har lyst å ta inn et lite tre jeg også, men jeg har ikke prøvd det før!!
  Meeeen, tror jeg vil ta med litt røtter å plante det i jord jeg også, da holder det vel lenger?!?! Kan jo også pynte litt med kvister hist og her!!
  Masse god bedring til deg ♥
  Smil & klem fra Jeanette:)

  SvarSlett
 8. Tittei.
  Huff..ikke kjekt å være syk. Håper du blir frisk snart. Ja, helt enig med deg at små juletre i sinkbøtter er nydelig. Selv ville jeg tatt å plantet dem i jord, da kan du evt. plante det ut igjen når julen er over.
  Nydelige inspirasjonsbilder du viser. Trenger ikke klage over kvaliteten:9. Selv tar jeg bildene med pcen min, og de blir ikke noe bra heller..hehe..Håper jeg får meg ett kamera til jul.

  Ha en riktig fin kveld. Så må du bli frisk snart.

  Klem Alfa

  SvarSlett
 9. Nå måtte jeg innom og høre hvordan det var med deg!!Og så var du syk!!!
  Stakkars liten!!!
  Håper du er på bena snart!!
  Store klem fra Sol

  SvarSlett
 10. Så kjedelig å være syk fortsatt! Det positive er jo at du endelig får tid til å se ordentlig gjennom bøkene da. Kjempesøte små juletrær, men jeg aner ikke hvordan det er best å gjøre det i forhold til hogging, jord vs. ikke jord osv. dessverre.
  Det er faktisk flere venninner som har sagt at de gjerne skulle vært på sykurs med mamma, hihi ;) Og godt å høre at det ikke bare er jeg som lider av julegalskap!
  Fortsatt god bedring til deg!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 11. Fant dette innlegget på en annen blogg, der er det "dra opp med rota og sette i vann"-varianten

  http://vitthusmedsvartaknutar.blogspot.com/2010/11/julkanslor-och-drommen-om-sommaren.html

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥