mandag 15. november 2010

Internettshopping er gode greier ♥

Nok en helg har rast forbi, og imorgen starter en ny uke. Hvor blir tiden av!?
Idag har jeg kost meg hjemme med kjæresten, vært en tur oppom mamma og pappa med gave, is og klemmer til verdens beste pappa- nemlig min og vært en tur hos ei venninne. Ellers har vi slappet av hjemme og senket skulderne, kost oss med biff og fløtegratinerte poteter og is til dessert.
Deilig å bare pleie kjærligheten, kose seg og bare være kjærester!

Sandefjord by bugner ikke akkurat over av gode interiørbutikker, med unntak av noen få, gode butikker, er utvalget begredelig. Da er det innmari ålræjt med nettbutikker! idag fikk jeg virkelig øynene opp for Arbeidshuset , og har bestilt meg fiiine ting som jeg gleder meg til kommer i posten ;) 
  To lamper i fattigmannsølv. Er litt usikker på om jeg skal ha de over spisestua, i stueviduet eller et i hvert kjøkkenvindu. Forslag? :-)
 Smørebrett i porselen. Riktignok ikke av god, gammel årgang, men fint likevel;)

Denne plakaten har jeg lett etter L E N G E , men ikke hatt hellet med meg. Alle steder jeg har funnet som har solgt denne tidligere, har vært utsolgt og ikke fått inn flere. Heldigvis hadde arbeidshuset den, og jeg gleder meg såå til den kommer!! Synes bare den er så skjønn den plakaten! :)

Denne har jeg lett etter lenge, den også, og er overrasket over at ikke flere nettbutikker har tatt inn slike "lysestaker". Synes de bare er ufattelig sjarmerende, og gleder meg til å pynte den med granbar, rød sløyfe og et vintage bilde av enten en nisse eller engel til jul ;)


Takker så masse for alle herlige kommentarer fra dere, og vil ønske alle nye følgere velkommen hit til meg!
Jeg kommer atter engang sterkere tilbake når det gjelder å innom dere alle, svare på kommentarer og suge til meg inspirasjon hos dere ♥

Imorgen skal scrappegjengen samles igjen og fortsette produksjonen av julekort. Blir kos! Inntil jeg får kjøpt det jeg trenger påfyll av i form av stempelputer, lim og blomster, så får jeg låne litt av andre gode sjeler! Hehe!

Nattinatt!
Sove godt og drømme søtt!


                                                 post signature

10 kommentarer:

 1. Det var allt en riktigt fin samling ting du beställt över nätet. Jag älskar den där ljusstaken med låda. Får man lov att fråga vart det är du beställt? Ha en fin start på nya veckan.
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte ting:D :D
  Ha en fin fin dag Trine:)
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Nydelig lampe, jeg ser etter slike selv for å ha over spisebordet, men virker ikke som om de selger den største typen lenger... Synes den på 16 er litt liten til å ha over bordet, men passer jo veldig fint i et vindu:)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Nydelige ting du har shoppet! Her har vi heller ikke så masse butikker å skryte av,å da er internettet godt å ha.
  Ha en super mandag,søta!♥
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Så nydelige ting du har shoppet, lekkert.
  Her har vi heller ikke så mange butikker, da blir det internett eller en tur til byen.
  Ønsker deg en fin mandag.
  Klem Mio

  SvarSlett
 6. Å så mye fint da:)
  Må inn dit å titte jeg å;=)

  Ha en flott dag;)

  klem Ea

  SvarSlett
 7. Så mye flott du har kjøpt deg:).
  Klem Alfa

  SvarSlett
 8. Hei du snuppa! Wow, så flotte ting du har bestilt deg da!! De pendellampene.. Mmm.. SÅ lekre!! Tenker de passer alle de stedene du foreslo jeg, så lykke til med å bestemme deg ;)) Den plakaten er også nydelig da! Så bra!!

  Koselige innlegg under her med juleverksted og helgekos <3 Ser ut til at dere har laget masse koselig julepynt, bare så herlig å komme sammen slik. Jeg har også handlet inn litt hobbysaker, gleder meg til å prøve meg litt. Skal ha en jentekveld denne uka, ikke hobby den kvelden, bare mat og kos, gleder meg til det.

  Stemningsfulle bilder fra stuen med tente lys, bare koz fremover nå altså ;))

  Ha en super uke videre min venn <3 Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Høyrest ut som dokke har hatt ei like koseleg helg som oss! Helg med god mat og kos <3
  Sååå fine ting! Eg har ein liknande lampe i fattigmanssølv liggande sjølv, kjøpte den i juni og den har enda ikkje kom opp..;p Min skal henge over kjøkkenbenken ved vindauget... Kanskje eg ville hengt dine 2 i kjøkkenvindauga?? :)
  Ha ei god veke.
  Klem, Rakel

  SvarSlett
 10. Moro med nettbutikker ja. Sitter ofte og vindusshopper, og klikker meg ut igjen med stor handleliste før jeg klikker "kjøp". Herligt herligt, men farligt farligt til tider. ;)
  Masse flott du hadde funnet! skjønner du ble glad for å finne plakaten du hadde lett så lenge etter. :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥