mandag 30. august 2010

Kommoden er i hus! ♥

Etter en lang og strabasiøs ferd til Oslo igår kveld, fikk vi omsider hentet kommoden min. Moroa startet allerede i Sande, da jeg skrek til at kjæresten måtte stanse, da jeg kjente en akutt kvalme bre seg over meg. Helge trodde først det var en elg som kom løpende over veien som han ikke så, og ble grepet av panikken.

Fullt så ille var det ikke, men det var jammen ikke langt unna heller! Kom meg såvidt inn på toalettet ved en rasteplass som STINKET urin, og i det jeg kom meg innenfor døren, kjente jeg det kom begge veier, og var sjeleglad for at vasken var like ved toalettet. Det var jo ikke noe søppelbøtte der heller, så det andre alternativet hadde vært gulvet.. Da var det jo tross alt bedre med vasken!

 Jeg spydde som jeg aldri hadde gjort før, trodde min siste time var kommet og lurte på hva i all verdens land jeg hadde gjort for å fortjene dette!!
Etter laang tid, og jeg omsider følte meg ferdig, og skulle gå mot bilen igjen, merket jeg at døren hadde gått i vranglås. Tenkte først at "jaja, shit happens, jeg får ringe Lea eller Helge da, og be de skaffe meg hjelp". Men hvor hadde jeg mobilen, tro? Jepp, i bilen!! Da var det ikke så mye annet å gjøre enn å vente, da! Jammen godt tålmodigheten min er i orden, da! *kremt*

Etter noe som føltes som en evighet, kom Helge og banket på døren, og spurte om jeg levde. Noe jeg såvidt gjorde, da jeg tror den kraftige urinstanken der inne ble brukt til aktiv dødshjelp!
 Etter sånn ca fire dager (ihvertfall!!), hadde jeg klart å komme meg ut fra doen. Trodde da at faren var over, og jeg var tipptopp igjen, men jeg skulle snart erfare at moroa såvidt hadde begynt..

Etter litt mer kjøring, og vi begynte å nærme oss Oslo, var det på`n igjen, og jeg spydde og spydde og spydde... Fikk skikkelig elveblest, hovnet opp i munn, hals og svelg, og vi måtte ile avgårde
til legevakten. Besvimte først inne på legevakten, og ble trillet i hui og hast inn på et rom der inne. Fikk adrenalin og kortison (tror jeg det var?) i hofta, og begynte da etterhvert sakte, men sikkert å komme til hektene igjen.
 For en dag!!

Formen min ble omsider ok igjen, og vi dro videre for å kjøre Lea hjem. Helge ville da først at vi skulle rett hjem, uten å hente kommoden min, og mente det beste ville være for meg å komme meg hjem fort som fy! Det beste for meg ville være å komme meg hjem UTEN kommoden min som jeg hadde ventet såå på i en uke??
Tror ikke det! Kommoden skulle bli med oss hjem, om jeg så måtte gå, og bære den fra Oslo til Sandefjord, det var ikke noe å diskutere engang!

Så nå står kommoden fint i stuen hos meg. Finere enn jeg trodde, og jeg er såå fornøyd!

Vakre detaljer, en nydelig patina og utskjæringer.
Finere enn jeg først trodde!!♥♥♥


Jeg har fått meg en ordentlig skatt, og jeg gleder meg så til å malt den!
Jeg er så fornøyd!!


Jeg vil også få ønske mine nye følere "Gammel Stil" , "Camilla" og "Beate" ♥-lig velkommen til meg!
Slikt gleder en fortsatt fersk blogger!

♥♥♥

Apropos følgere, kan noen svare meg på om det er noe forskjell på å følge en blogg via den gadget`n som ofte finnes i margen, eller å legge en bloggadresse i min bloggliste? Jeg har, frem til nå, lagt blogger i min bloggliste, og da trodd at jeg nå er føler av bloggen, men jeg er kanskje ikke det...? Noen som kan gi meg et fornuftig svar på det? ;-)

Ha en deilig dag, alle sammen!!


                                               post signature

10 kommentarer:

 1. uff da. Hørtes ut som en strabasiøs tur...utrolig fin kommode da!! Grattis. Vel, forskjellen er at når du er følger er du medlem av de bloggene, mens dersom du kun registrer det i blogglisten din, er du bare en leser. Er du følger hos meg ser jeg det i følgerlista mi og jeg finner deg lettere igjen ved å klikke på bildet av deg. Det er umulig å vite hvem man står på blogglista til ellers. Så hvis du vil ha mange lesere, må du følge mange..puh..litt surrete forklaring. Men ha en fin dag videre da og takk for alltid koselige kommentarer hos meg!

  SvarSlett
 2. Å så fin kommode! Og nydelig kirkestake, ønsker meg veldig en sånn!

  SvarSlett
 3. Utrolig fin kommode! I mine øyne var den verdt alt strevet;)

  Ja, som Beate skriver så må du trykke på "følg" øverst til venstre på en blogg du er innom. Da er det lettere for bloggeren å finne siden din, og du får flere besøkende ;)

  Flott blogg du har forresten! Kom over den i går:) Håper du vil ta en titt innom meg også ;)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 4. Nei huff og huff for en tur du hadde.Er godt du har kommet deg...det var vel etter du fikk sett kommoden:)
  Kos deg med skatten..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. Stakkar deg!!! Men for en nydelig kommode! Gleder meg til å se den malt! Lykke til.

  Klem.

  SvarSlett
 6. Uff, litt av en tur dere hadde! Men, kommoden var bare helt skjønn!! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen:)

  Gleder oss til å følge deg videre også!

  Ha en fin kveld, videre!

  klem fra oss:)

  SvarSlett
 7. Hei Trine
  Kom over bloggen din via en annen blogg, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor... Prøvde å legge meg til som følger, men kom ikke inn!!! Jeg får prøve igjen i morgen... Nydelig kommode du har funnet deg... og mye fint og variert her, Me Like :) Ønsker deg en flott dag, klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Hei igjen..
  Er det når du trykker på følg meg der alle de små bildene til følgerene ligger?
  Jeg har samme problem får ikke lagt meg til hos noen...Google vil ikke registrere det?
  Så jeg må gå inn på blogg rollen og gjøre det manuelt..ved og trykke på legg til og så skrive inn bloggadressen....tungvint måte..
  Skal ta det opp i iet innlegg i dag og høre om flere har samme problemet og høre om noen vet og løse det:)
  Velkommen til blogglandia.....her er et hyggelig felleskap:)Får ikke lagt meg til hos deg heller:(
  Ha en fin dag i Sandefjord..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 9. Hei og hopp:)
  La du deg til manuelt i dag?For nå er fjeset ditt i følger boksen min:)Eller gikk det med og trykke på boksen med bilder?
  klem klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥