mandag 6. september 2010

Deilige høst!! ♥

Denne helgen her har det vært et helt fantastisk vær på østlandet. Strålende sol fra nesten helt skyfri himmel, nesten vindstille og helt skjønt.

Vi kunne jo ikke hatt en mer perfekt start på høsten!!

♥ ♥ ♥

Fra morningen idag, har jeg vært uvanlig effektiv i heimen (er jo nesten tragisk å i det hele tatt ha tilbragt noe tid inne idag, når værgudene viser seg fra sin aller beste side). Jeg har vasket hele kjøkkenet, skuffer, skap og kommoder i hele leiligheten, brettet sånn ca et tonn med tøy, satt på tre vaskemaskiner med klær, ryddet gjesterommet, sortert,- kastet og brettet tøy i våre klesskap og ryddet, støvsugd og tørket støv i hele leiligheten.
Må ærlig innrømme at så mye husarbeid på en og samme dag er overhodet ikke likt meg! Men så himla deilig å få det gjort! ♥

I ettermiddag pakket jeg og kjæresten tursekken, og stakk til skogs :-)
Vi kjørte ut til Skjellvika, på Østerøya, her i Sandefjord, 7 min kjøring fra oss, og gikk en av kyststiene der. Helskjønt!! Deilig vær, frisk, deilig høstluft, fuglekvitter, masse sopp, bær og glade mennesker som var ute i samme ærend som oss- å få luftet seg litt ;-)
Vi gikk vel drøye to timer, så ble ikke kjempelange turen, men det holdt likevel i massevis. Vi fikk en ny dose med energi, roser i kinna og hatt litt kvalitetstid og mye god prat sammen. Deilig!


Naturen vår er jammen vakker!!

♥ ♥ ♥


Jeg elsker fargene, den litt kjølige, friske luften og og naturen vår i forandring nå på høsten. Det er så vakkert!!Solen går ned over Skjellvika. Skjellvika (uttales Skjællvika- og da selvfølgelig med tjukk L, er jo tross alt i Sandefjord ;-) )
Så uendelig nydelig!! Da vi kjørte derifra, fikk vi se den nydeligste himmelen, med fantastiske farger som speilet seg i vannet. Helt tragisk at jeg ikke fikk tatt bilde av det.


Englevingene har kommet på plassen sin igjen på speilet. :-)


Perfekt helg! Vi laget hjemmelaget pizza når vi kom hjem fra turen vår, og har bare slappet av og kost oss inne ikveld. ♥

Ellers er jeg litt i tenkeboksen om dagen. Jeg har spilt aktivt håndball i "alle år", og vært håndballtrener for yngre lag på si. Pga skader, måtte jeg gi meg for et par år siden, men jeg kjenner godt at jeg savner håndballen.
Nå har jeg fått tilbud om å trene jenter13 i den lokale klubben- klubben i mitt hjerte, og jeg er litt usikker på hva jeg skal. Skal, skal ikke :-)

Føler meg bare så heldig over å ha blitt spurt da!! Tar det som en liten tillitserklæring, kanskje ;-)
Men jeg har samtidig vurdert å begynne å spille litt på B-laget, bare for treningen og kosens skyld. Jeg savner jo håndballen, men kan ikke satse. B-lagsspill hadde jo sånn sett vært perfekt, men jeg har ikke tid til å spille selv og være trener..

Får tenke nøye igjennom saker og ting, og se om jeg blir noe klokere ;-)

Håper dere alle sammen har hatt en strålende helg, og kost dere masse!
Riktig god natt til alle! :-))
Vi blogges!
♥♥♥


post signature

5 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Speilet var fint over en nydelig kommode:)
  nt dagen
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Kjære deg. Tusen takk for en flott hilsen til meg og at du vil følge meg. Jeg legger meg også til som følger av din fine blogg. Jeg er også fersk i bloggeverdenen og sliter fælt mange ganger:-) Flott speil, forresten. Så artig at du kjenner til Ryfylke. Vi har full sommer her for tiden (omsider:-)med 19/20 grader. Nyt dagen og livet. Klem fra Hjørdis - Nord-Hidle.

  SvarSlett
 3. Så herlige bilder du viser:D En glede å titte innom deg!
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Herlige bilder av den herlige høsten!♥ Kubæsj-skapet er muligens ikke solgt - vet sikkert imorgen når oppkjøper kommer - isåfall skal du få det mot frakten - rett og slett fordi du er en herlig følger og fordi du faktisk kjente det igjen og husket det artige innlegget med Herman og meg i en nokså vanlig dialog!

  SvarSlett
 5. For et herlig innlegg! Høres riktig bra ut den helgen der!I forhold til dilemmaet ditt så kan jeg si: Begynn å spill selv hvis du føler at du selv trenger mer trening og gleden av å spille, men tren disse jentene hvis du føler at du har mye å gi dem:) Men dette kan jo ingen andre egentlig uttale seg om. Det er jo bare du som vet:) Takk for alle gode ord!

  Klem, H

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥