søndag 19. september 2010

Søndag og strålende sol!

O` deilige søndag!!
Solen skinner fra skyfri himmel idag, og vi har brukt dagen til å gå tur langs en av kyststiene her i byen med foreldrene mine, puslet i heimen, satt bolledeig og roet hodet etter en tankefull helg. Mye hjerneaktivitet på gang her! :-)

Var på Finn isted og kikket litt- greit å prøve å holde oversikt over hvilke godbiter som ligger til salgs, og jeg fant en hel rekke møbler jeg kunne tenke meg. Sukk. Godt det snart er jul, eller noe sånt....?


alle bildene er fra finn.no

Et utrolig nydelig bord jeg ønsker meg!


Dette må være den fineste sjenken jeg har sett!! Såå fin!!!
Og jeg har sååå lyst på den!!
En hvit Moraklokke har stått på ønskelisten lenge... ♥
En sjarmerende kjøkkenbenk med herlig patina og skjønn blåfarge


En flott seng!!

Det er virkelig mye fint man kunne ønske seg, gitt! Hadde jeg bare vært en rik kvinne! Hihi :-)


Her kommer et par bilder til av rommet til Lea. Bestilte noen fine varer fra butikken til Hilde Heimdal, og ble helt satt ut da jeg så hvor mye annet lekkert jeg hadde fått med på kjøpet! Blant annet denne wallstickeren. Prøvde først å sette den på selve veggen, men den ville ikke feste seg, så det ble til at jeg festet den i skråtaket istedet, og synes igrunn det ble greit det også

Supersøt!!


Hadde ikke kameraet med meg på tur idag, noe som er veldig uvanlig for meg å være, så jeg måtte ta til takke med mobilkamera idag. Kvaliteten er deretter.. Vi gikk forbi denne skjønne hytta, og jeg forelsket meg! Tenk å ha en slik hytte, da! Med en stor, hvit port, utsikt over sjøen, gangavstand til vannet.. Sørlandsidyll! ♥

Hytte alà dette skal vi kjøpe når vi vinner i Lotto! Hehe ♥

Håper dere alle har hatt en flott helg, og har fått ladet batteriene til en ny uke :-) Kos dere masse videre idag, og nyt livet og hverandre!


                                                    
                                                             post signature

24 kommentarer:

 1. Hei skjønne Trine:)

  For et koselig innlegg:):) Håper det går bra med deg, og at det ikke er noe alvorlig du går og tenker på..! Det høres ut som en veldig koselig dag!!:) Vi skulle gjerne gått tur i dag selv, men har begynt å bli forkjølet begge to.. Hmm, er det fordi vi er tvillinger at vi ALLTID blir syke samtidig mon tro??:) Vi gikk en lang tur i går:) Mhmmm, boller hørtes godt ut:) Spis to for oss:)

  Såå mange fine bilder:) Herlig inspirasjon!! Tusen takk:) Ååh, de som kunne kjøpt alt det der!!:) Vi kjøpte en god del i går:) Glemte at vi kanskje burde spare penger:)

  For et nydelig rom Lea har:):)

  Ha en god kveld skjønne deg:)

  Stor klem fra oss:)

  SvarSlett
 2. Oj,for noen nydelige ting du har funnet på finn. Finn er rene skattekisten spør du meg. Er så mye fint å finne.
  Håper du får en vidre fin søndag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 3. Hei!
  Måtte bare fortelle at jeg også gikk forbi denne hytta idag. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din via nib og tenkte at dette må jo være i Sandefjord. Så mange koselige bilder du har tatt!

  SvarSlett
 4. Ja, det er jammen meg mange fine skatter å finne på Finn ;) Krysser fingrene for at Lottogevinsten tikker inn snart, både for deg og meg ;)

  Ha en fortsatt fin søndag!
  klem, camilla jin

  SvarSlett
 5. Oi oi! Skjønner godt du sikler stort over disse møblene. Lekkersmekkert alt sammen. Den som bare hadde fet lommebok (og kunne møblert i flere hjem..? ;) )!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, og for at du ønsker bli med med på bloggferden. Blir jo så glad når hyggelige mennesker vil være med. =D
  Ser jeg kommer til å like både tonen din, og blogglivet ditt også, så vips; Der ble jeg med på din ferd også. :)

  Hei og hopp fra Huldrelevenet

  SvarSlett
 6. Ja, Finn.no er en liten fristelsesreise! Kryss fingrene - lottogevinsten kommer før eller siden. Den kjøkkenbenken har jeg siklet over lenge!
  Klem ♥ Jannicke

  SvarSlett
 7. Gull gull gull!!! Fryd for øyet:) Fantastiske blåfarger. Stor klem til deg!

  SvarSlett
 8. Hei igjen;).

  Mye sprekt du har lagt ut fra Finn ja. Den som hadde hatt litt større plass tenker nå jeg... *sukk*

  Koselig tekst på taket til Lea da. Det var en ny vri.

  Med mannen min går det bra. Ting tar tid selvfølgelig. Men, så lenge det går den rette veien, så spiller det liten rolle. Hvis du vil vite mer om han og hans situasjon, kan du gå inn på bloggen hans. Har link til hans blogg på siden min;).

  Har forloveden din begynt i jobb igjen eller er han under full rehabilitering??

  Ha en flott kveld videre.

  klem fra Marilinn

  SvarSlett
 9. Nydelige møbler du hadde funnet! Spesielt skjenken - den skulle jeg gjerne hatt! Farlig å gå inn på Finn bare for å kikke... har gjort den feilen mange ganger;)

  SvarSlett
 10. Hei Trine!

  Nydelige bilder, igjen! Alle de tingene kunne jeg tenkt meg og! Du har god smak!

  Ønsker deg en flott uke. Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 11. Hei Trine :)
  Takk for den koselige kommentaren du har lagt igjen hos meg! Det var snille ord :)
  Så fint det ble med den stickersen i taket...perfekt plassering synes jeg også. Enda mere perfekt, hadde det blitt med den gamle sengen fra Finn.no. Ikke meningen å strø salt i såret altså :) Men den var lekker!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 12. Wow for en fin blogg:) Har noe problemer med innstillinger på datan mon så får ikke fulgt deg..men skal gjøre det seinere!!!

  HA en fin dag:)

  Klemmer:)

  SvarSlett
 13. Haha, så kommentaren fra deg nå!:) Vi MÅ le:) Ble det boller selv om du først glemte gjær?

  Ha en skjønn kveld:)

  Klem:)

  SvarSlett
 14. så fin en blogg du har! Glad for at du snublet over min - jeg har lagt meg til som følger, for hit vil jeg gjerne komme tilbake!
  Så fint å se at det ikke bare er jeg som drømmer om både det ene og andre!!!
  Malin...er det navnet på pusekatten?
  Dattera mi heter Malin!!! Nydelig navn!!! (Pusen min heter Shubi!)
  Ha en flott dag!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 15. Hei, Trine
  Takk for koselig hilsen i bloggen min. Det var bra at du la igjen en hilsen, for da fant jeg frem til deg og bloggen din. Legger meg til som følger, jeg. Ha det bra! Klem fra meg

  SvarSlett
 16. Hei snille du! Tusen takk for ealle de glade og godhjertede kommentarene! Herrgud jeg skal på TV!! Skrekk og gru - og håret mitt da...min søster lo av meg og sa at det så ut som om jeg hadde fått støt. Vi så det på nettet. O my god!! Menmoro også! Heia heia:)
  Klem, H
  .... og du og er egentlig en bergens-jente. Moro!

  SvarSlett
 17. Lekre ting du har funnet på Finn.
  Er så mye flotte ting, men som regel er de laaangt fra oss.
  Likte veldig godt skjenken.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 18. Tack Trine för härligt gullig kommentar på min blogg. Man blir alltid lika glad när nya hittar in och lämnar ett avtryck. Då hittade jag ju dig också. Mycket av det du visar idag jag gärna skulle vilja ha.... Jag lägger mig som följare hos dig också!
  Kram Pia

  SvarSlett
 19. Hej Trine! Vad kul att du gillade bilden på min mystiska höna.;)

  Jag är verkligen glad att du hittade in till mig för din blogg går verkligen i min smak. Älskar den där slitna köksbänken med blå avskavd färg!!!

  Kram, Matilda♥

  SvarSlett
 20. Så fine ting du fant på Finn!! Kunne tenkt meg mange av de jeg også. Wallstickersen ble kjempefin i taket, jeg må nok ha en stickers snart jeg også. Så nydelig hytte du gikk forbi, den lå vakkert til ved sjøen. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 21. Heisann!
  Nydelige møbler ja... hvem ville vel ikke hatt slike skatter. Jeg har heldigvis sluttet å se etter møbler her hjemme fordi det er ganske fult.. hehe. Så jeg drømmer meg bort på tepper, puter, gardiner, lamper... ja alt annet egentlig ;).
  Utrolig morro at du ville følge meg. Gleder meg til neste titt her inne hos deg.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 22. hei hei!! :)
  Så utrolig hyggelig at du fulgte meg uten å ha blogg før, så gøy at du fant meg igjen da ;) Og at du vil følge meg er jo bare kjempe moro!!
  Vil veldig gjerne følge deg å.. Må titte litt mer gjennom bloggen din :) å bli litt mer kjent med deg!
  Håper alt er bare bra med deg! Stooor klem

  SvarSlett
 23. Hei skjønne deg! Takk for koselige kommentarer på bloggen min - og så flotte bilder du har i bloggen! Finn er virkelig drømmestedet når en jakter på noe spesielt! Er plutselig tilbake for å hente mer inspirasjon♥ Klem Cecilie

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥