mandag 6. september 2010

Inspirasjon

Idag har det vært kaldt og kjølig, jeg har frøset og ikke fått varmen skikkelig i meg etter jobb. Sittet i sofaen med gamle blader av vakre hjem og interiør, og sett på repotasjene med Villa Hartmann. Det er bilder jeg ikke blir lei! Klarer ikke se meg mett på bildene ♥


Høyt på ønskelisten min står en gammel, orginal kirkestake.
De er jo til å dåne av!
Blir ikke stort vakrere enn dette


Her kunne jeg flyttet rett inn, tror jeg. Den vakre kakkelovnen (som også står høyt på ønskelisten min), fattigmannsølv, slagbenk, kjøpmannsdisk, langbord som rommer alle venninnene med følge og barn (om man presser seg sammen)

N Y D E L I G !!!


♥ ♥ ♥
Vakker patina på et vakkert bord


Alle de vakre detaljene!! Blir jo ikke lei av å kikke på dette


Dere har vel sikkert sett disse bildene ørten ganger før, men jeg viser dem likevel ;-) Herlig kveld på meg i kveld, og jeg har fått mer inspirasjon, idèene raser i hodet og gleder meg til hjemmet vårt blir slik jeg ønsker det.
Når vi først valgte å kjøpe oss et oppussingsprosjekt, så er det ikke alltid like lett å innfinne seg med at drømmeleiligheten ikke er her med engang!
Det vil bli veldig bra en vakker dag! Imellomtiden får jeg kose meg med inspirerende bilder, blader og blogger, planene mine og ikke minst planleggingen. Det er jo halve moroa!!

Rom ble ikke bygget på en dag :-)


Ønsker Hjørdis med den herlige bloggen "Husmannsplassen i Hidlesundet"
et hjertelig velkommen til meg!

Ønsker dere alle sammen en riktig god natt!
Jeg burde ha lagt meg for lengst, for jeg har tidligvakt imorgen! ;-)

Nattinatt, skjønninger!                                                   post signature

9 kommentarer:

 1. Du har en utrolig fin blogg!:) Begynte å blogge i går, og blir like glad når jeg ser en fin blogg! Deg vil jeg følge videre!:) Har du blogget lenge?

  Klem fra C:)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for fine ord inne hos meg :) Og kjempekoselig du vil følge meg :)
  Jeg maler nok den helt hvit jeg også... gleder (gruer) meg til å ta fatt på den... er endel maling jeg skal fjerne før jeg starter å male!

  Her går det i pakking og vasking av hus for jeg skal snart til Kreta :D

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 3. Hei igjen ;)
  Ja skal bli godt med en sydentur nå :D

  Jeg har ikke helt bestemt meg hvor jeg skal ha den sjøl. Den jeg har er brukt som baderoms møbel... jeg skal vel ha den på ett av badene, gjesteværelse eller soverommet!! Må tenke og prøve litt... Du får fortelle hva du gjør med din. Du legger den kanskje ut når den er ferdig :)
  Klem :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg. Ja jeg har det bra...Lite tid til blogging men nyter å titte innom alle de vakre blogginnleggene deres...Er nok desverre sant ja..Men om jeg tar meg nær av det? Overhodet ikke!!Haha..Sjekk ut: http://antibloggeren.wordpress.com/
  Drit møter man på uansett hvor man er, det gjelder bare å se forbi det og ikke bruke noe energi på det!
  Ønsker deg en deilig kveld skjønning!
  Goklem

  SvarSlett
 5. Helt enig med deg. Blir aldri lei av å se på de bildene. Et såååå vakkert hjem. Det er som en drøm.

  SvarSlett
 6. Hei Trine. Først: Tusen takk for alle de superhyggelige kommentarene du legger igjen hos meg! Så: Jeg elsker de bildene. Nina Hartmann er bare forbildet. Tenk å ha det så vakkert rundt seg.
  Nå skal jeg lese meg opp her hos deg.
  Heia Norge!
  Klem, Jannicke

  SvarSlett
 7. Vakre bilder, ja. Ikke til å se seg mett på :)

  Koselig blogg du har. Kunne ikke finne noe bilde av kommoden som du malte, etter at den var helt ferdig (shabby)? :)
  Legger meg til som følger hos deg, jeg.

  -Renate-

  SvarSlett
 8. Hei Trine! Tusen takk for en koselig hilsen hos meg. Helt enig med deg at dette er veldig vakkert hjem!! Er så heldig at det fulgte med 2 kakkelovner i feriehuset vårt og de blir mye brukt også. Har lagt meg til som følger hos deg også. Ha en fortsatt fin uke. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 9. Kjære Trine. Jeg la først nå merke til den spesielle hilsenen til meg. Tusen, tusen takk! Kan tro det varmet om hjertet!! Selv må jeg bare si at du har en flott blogg som er kjekke å følge!!! Ha en fortsatt fin kveld, med klem fra Hjørdis

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥