mandag 13. september 2010

Sol ute, sol inne ♥

Idag har det vært en fantastisk flott dag i Vestfold, med strålende sol, god varme, klar himmel og helt vindstille. Må ha vært en av de beste sommer(kremt)dagene vi har hatt til nå!
Blant de som kjenner meg, så er jeg ikke kjent for alltid å være like gjennomtenkt. Idag var et fint eksempel på det. Troppet opp på jobben med olatights og ullkjole!! Ullkjolen kjøpte jeg på Gina Tricot i fjor, og er supersøt, og siden det har blåst mye de siste dagene, og høsten absolutt er i anmarsj, tenkte jeg at ullkjole- ja det var gode greier! Trodde jeg skulle dø!!
Nuvel, man må lide for skjønnheten, og jeg følte meg definitivt fin i kjolen min! Hihi!


TurboMalin har funnet sin plass i leiligheten, og det er ingen steder som er så god å ligge på som oppå armlenet eller sofaputene!


Kakao

Må bare vise dere flere bilder av gården vår. Gården som står her nå, ble bygget i 1917, og har tilhørt min familie siden da. Det var mine tippoldeforeldre som bygget gården, og idag er det mine foreldre som eier den. Oldemor bor her enda, mens vi bruker den som et feriehus :-)

Kjæresten og jeg hadde planer om å bygge hus her, og har fått tomt her på gården, med nydelig utsikt mot sjøen, landlig og nydelig beliggenhet. Hadde vært en drøm!

Min kjære ble alvorlig syk i vinter, med venstresidige lammelser og var flere måneder på opptrening og rehabilitering, og vil ha enda fler i tiden som kommer også. Om det vil bli noe av husprosjektet vårt, gjenstår å se - vi hadde tenkt å gjøre mesteparten selv, nemlig. Men uansett, drømmene kan ingen ta i fra oss! ♥


Her er bilder fra den gamle døren på gården, som hører til den eldste delen av huset. Jeg er fascinert!! Synes den grønne fargen er for knall, og er ikke stor fan av farget glass, men likevel synes jeg døren er såå skjønn!
Gangen i den eldste delen har alt jeg elsker. Gammel, utrolig sjarmerende panel, takpanel, store, profilerte lister og en flott dobbeldør.


I hagen bugner det over av flotte frukttrær og busker med bær. Fantastisk! Stor, flott hage som er helt skjønn. Bildet over er noen år gammelt, fra da brødrene mine på 13 og 15 år var små. Her lagde de hytte i et av frukttrærne ;-)Etter jobben gikk jeg i gang med å male Leas rom, strøk to. Det ser faktisk ut som det skulle holde med to strøk, men kan jeg satse på det? Jeg pleier alltid å male minst tre strøk ellers.. Men denne gangen synes jeg malingen dekket veldig bra og det ser jevnt og fint ut.
Hva tror dere? :-)

I likhet med mange andre, så har jeg vanvittig mye tid å tenke på når jeg maler, og idag har jeg konkludert må at jeg virkelig må kjede meg når jeg maler. Idag tok jeg meg selv i fundere over hva som ville skje i kveldens episode av Hotel Cæsar, en serie jeg ikke engang følger med på! I hodet mitt, ble kveldens episode av Cæsar avspilt mens jeg malte, så jeg har vel laget min egen oppfatning av hvordan såpehøsten ender!
Kanskje jeg skal lage såpeoperaer når jeg blir stor?
Nok drama ble det i allefall i kveld ;-)

Ha en skjønn natt, alle søtinger!!                                       post signature

9 kommentarer:

 1. ÅÅÅå for noen flotte bilder...Kjempefin gård :) Håper det vil gå bedre med din kjære med tiden..!!!!!!!
  Goklemmer

  SvarSlett
 2. Hei Trine♥
  Såååå søt liten pus♥

  Å nydelege bilder du viser(igjen)

  Den LEKRE gården da!Woooow!

  Tusen takk for slike gode ord,link og at du vil deltake på min Give away:) ♥


  God ny veke:)

  Klem frå AStrid♥

  SvarSlett
 3. Hei Trine!

  Et innlegg som gjorde inntrykk! Du viser flotte bilder og skriver så mye fint! Ønsker dere bare det beste, drømmene kan ingen ta fra dere! Stå på!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder.
  Så skjønn pusen er.
  God bedring til din kjære.
  Så kjekt at du vil være med på min Give Away.
  Lykke til!
  Kjekt at du vil følge bloggen min.
  Ønsker deg en fin tirsdag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 5. Såå nydelig pusekatt :) Ville bare si at bedekjedet straks er hos meg, så det hadde vært fint om du sendte meg en mail med adresse og slikt til stine_johnsen_88@hotmail.com. Så skal jeg sende deg kontoinformasjon og slikt :)

  Stine

  SvarSlett
 6. For en flott gård med mange herlige detaljer! Så skjønn TurboMalin er, vakre farger! Når det gjelder antall strøk, så pleier jeg å la det bli med 2..med mindre det er stooor forskjell på gammel og ny farge. Ha en fortsatt fin uke. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. Kjeeeempefint innlegg:) Håper du har det bra:)

  Klem:)

  SvarSlett
 8. Nydelig snill liten pus, og en fantastisk gård! Den heldig og så bra at akkurat du har noe slikt i familien! Dørene er absolutt fantastiske!! Om dere har fått en tomt her er det viktig å drømme. Stakker deg og din kjære.. så ung og så uheldig! Håper kroppen fikser det og at treningen gir utbytte. Det er ikke bare bare. Ha en god uke og tuuuuuuuuusen takk for alle herlige ord inne hos meg:)
  Stor klem, H

  SvarSlett
 9. Haha, først nå leste vi det du skrev om hotel cæsar!! Det var morsomt:) Vi følger ikke med selv, men tar oss i å lure på hva som vil skje! Morsomt:)

  Stor klem:)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥