onsdag 1. september 2010

Ferdig! ♥

Kommoden er herved ferdig! Det gjenstår litt "shabbing" av den, og litt omorganisering av stæsjen på toppen, men det er jo bare moro :-) Jeg vil ha den samme pynten på toppen som er der nå, men synes det mangler noe.. Det ser litt tomt ut :-) Lurte på å ha et veggord over kommoden..
Hva tror dere? :-)

Har også kjøpt en hylle fra Landstil, lik den som var med i give awayen hos AnettesHus i våres, om dere husker? Den med speil i, vet dere..
Kanskje den også passer over?

Det endelige resultatet :-)

Godt fornøyd er jeg, i hvertfall :-))
♥ ♥ ♥

Kirkestaken jeg kjøpte i sommer, en Madonna (jeg skal kjøpe meg en større en, som jeg tror vil passe litt bedre der ), en gammel Bibel fra min tippoldemor, hun har selv datert boken til 1889 Bibelen har fått kertellys fra LuneHjem
post signature

12 kommentarer:

 1. Utrolig flott kommode:D Ja tror det hadde blitt flott med et veggord over kommoden. Hva med et dransk dikt;) Sjekk ut www.rokadesign.no
  Klemmer Susanne

  SvarSlett
 2. Forstår godt at du er fornøyd. Den ble kjempefin!

  Er spent på hvordan speilen din blir ;-)

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 3. Tusen takk for varme ord:D Jeg setter såååå stor pris på det!! <3 Ja jeg vet de har mange flotte wallstickers der. Jeg venter på pakke i posten nå. Må hvertfall ha en i hvert rom. Jeg har nettopp bestillt et frans dikt og gleder meg sånn til å få det opp!!! Utrolig flott blogg du har. HELT ETTER MIN SMAK, så denne gleder jeg meg til å følge fremover <3 <3 Så artig at du er fra Bergensområdet du også;) Da kan vi dele shoppingtips heheheheh ;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Kommoden ble virkelig nydelig. Så flink du har vært. Flott det brettbordet du har fått tak i også. Du skal bare hilse kjæresten din og si, at mannen her i huset er også blitt begeistret for denne stilen. Han er nå begynt å samle vinduer for å bygge lysthus til våren. :) De blir engasjerte, mennene også. :) FLOTT det du har på toppen av kommoden også.

  SvarSlett
 5. Nydelig ble den!!! Og så kjapt du har fått det gjort! Vakre ting på toppen og!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 6. Jeg jobber i barneskolen:) Artig da jeg leste om det du skrev når du blir stor...Flytte til en by i sør frankrike...Det vil jeg OGSÅ!!! Derfor innreder jeg hjemmet mitt i stilen så får jeg drømme enn så lenge;)

  SvarSlett
 7. Kjære søte Trine :) Tusen takk for gode ord:) Vi skammer oss, glemte å gi DEG en award! Kan du tilgi oss? Vil du ha en award fra oss? I så fall skriver vi deg på?:)

  Klem:)

  SvarSlett
 8. Så utrolig flott komoden ble, rart hva det gjør med et malingstrøk. I huset der vi skal bo står det en slik komode (den er gul) håper jeg kan få den, men det er andre også som har noe å si:) Vi må dele broderlig:)
  Ønsker deg en fin kveld og en fin uke videre og tusen takk for gode ord hos meg♥
  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg tror en bakgrunn for stillebenet oppå kommoden kan være en god idé. Selv elsker jeg speil, de passer overalt. Veggord eller hylle er heller ikke dumt! Den speilhylla har jeg selv, og den kan man henge ting på :)

  Blir nok kjempeflott! Nye ting må alltid "bo seg inn" før man blir helt fornøyd.

  Stine :D

  SvarSlett
 10. Nyyyyyyyyyyydelig! Ingenting er bedre enn å ferdigstille slike prosjekt! Du har vært veldig flink og effektiv! Deilig å få ånden over seg. Koser meg når jeg leser og ser innleggende dine:)

  God natt!
  Klem,H

  SvarSlett
 11. Jeg lette og lette i "evigheter" selv også for å finne et helt hvitt bedekjede. Fant det til slutt på eBay. Husker ikke navnet på selgeren, for det er ganske lenge siden jeg kjøpte det. Men hvis du vil, kan jeg prøve å lete opp et som jeg kan kjøpe til deg for en billig penge? Skal nok klare å snuse opp et til under 80 kroner om du er interessert :) Hvis det var et hvitt bedekjede du ønsket da?

  Stine :)

  SvarSlett
 12. Ikke noe problem! Blir visst aldri trøtt i kveld, så jeg klikker meg inn med en gang for å finne et som likner på mitt :) Kan hende jeg finner igjen selgeren etter hvert, sånn at du får helt likt mitt om han har flere (mitt er nyprodusert altså, ikke gammelt). Men jeg er veldig, veldig fornøyd med kjøpet :) Har festet det bak speilet med en knappenål med hvit tupp, så det ser ut som bedekjedet henger på speilkanten.

  Send meg en mail på stine_johnsen_88@hotmail.com, så skal jeg sende deg en mail når jeg har kjedet :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥