torsdag 2. september 2010

Høstkos ♥

Da er det endt arbeidsdag, og sofaen er inntatt, med nypete og honning, ullteppe og magasiner ♥
Kjenner influensaen fortsatt henger godt igjen, og feberen har sneket seg på igjen.. Det tar på å jobbe i barnehage!
Ikke store planene som står på tapeten idag, orker rett og slett ikke! Må få malt litt mer på speilen min, der jeg hadde noen uhell da jeg malte (hihihi, det er visst ikke såå enkelt å få det pent og ordentlig, ihvertfall ikke når jeg er litt klønete anlagt;-) )
, men håper egentlig at det kan bli gjort av seg selv. Hihi :-)) Må vaske og rydde litt her idag også, da vi får noen gode venner av oss på middag imorgen kveld, og det gledær vi vårs til! Raspeballer står på menyen ♥
Før pliktene kaller, skal jeg bare late meg på sofaen med vakre hjem som kom i posten idag ♥


Og Jeanne d`Arc living som kom igår .
LYKKE!! ♥


Som vanlig lever Jeanne d`Arc living opp til forventningene, og det er mye vakkert å la øynene hvile på. Herlig!!
Ønsker alle en fortsatt fin torsdag! Håper høstsolen skinner der du er også! Her er det en nydelig høstdag, men luften er skarp og vinden er kald..
Ingen tvil om at det er høst ♥

Ønsker Lille Frøken Jensen og Fairy Dust hjertelig velkommen som følgere ♥
Det setter jeg utrolig stor pris på!!

                         post signature

10 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar. Jeg fikk også Vakre Hjem i posten idag, og Bolig Pluss igår, vi får kose oss ikveld igjen da :-) Ha en fin kveld, snart er det helg...igjen :-)

  SvarSlett
 2. Ja, vet hvordan det er med forkjølelse når man jobber med unger. Jeg jobber selv på en barneskole, begynner å komme forkjølelser der også nå.

  Så heldig du var som fikk to blad på rappen. :) Jeg kjøpte JDL i kiosken her om dagen. Vakre Hjem venter jeg på. Det var nok flott det også.

  SvarSlett
 3. Hei og takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Heldig du er som har fått de nye bladene, jeg må nok vente til over helgen, for her oppe går Posten i sirup...

  Ha en koselig kveld!
  klem:)

  SvarSlett
 4. Hei og tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg igjen!

  Jeg bor sør for Bergen, i Blomsterdalen og trives kjempegodt! Bor du i Bergen og? Eller har bodd? Har du kanskje bodd like ved Kirkevoll skole? Synes jeg så noe kjent på et av bildene dine. Vi holdt på å kjøpe leilighet der da de bygget for 7-8 år siden? Tar jeg helt feil??? Ler...

  I morgen må jeg suse og kjøpre VAKRE HJEM, mitt favorittblad! God bedring til deg, kjenner jeg hangler litt selv og! Sånn er det å jobbe med barn, ja!

  Klem

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅ så spennende med skattejakt...Gleder meg til den tid kommer at du skal lage blogginnlegg...Ingenting er så sjarmerende som gamle skatter:D :D Ønsker deg en deilig kommende helg..Nå skal jeg rusle til sengs med interiørbladene mine:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei du gode♥
  Uff!Ikkje akkurat kjekt å vere sjuk da!
  Har hatt ei runde her og...
  Lisje bror har fått merke bhg starten med snår og feber!

  Men,må seie at du har god medisin i desse blada da;)

  Å den kommoden under...Ah!Dååååååån!!!
  SÅ LEKKER!
  Lysta mi på å kjøpe ein slik kirkestakevart ikkje akkurat mindre no...

  GOD BEDRING,kjære deg♥

  Tusen takk for kos helsing:)

  Nattaklem♥

  SvarSlett
 7. Hei kjære deg! Kommoden din er et smykke og skal si du har vært flink! Effektiv! Kjipa med influensa.. Jeg har også akkurat vært syk.. skal si det tar på å ha barn i barnehage også:) !! Håper du koser deg inderlig med alle herligheter i bladene og god bedring!
  Klem,H

  SvarSlett
 8. Hei Trine
  Hørtes ut som en koselig kveld. Liker slike kvelder jeg også, og selvsagt interiør magasiner – lykke… Jeg har ennå ikke fått mitt Vakre Hjem, men det kan ikke være langt unna nå ;) Influensa hørtes ikke godt ut, men det ser ut som du pleier deg ganske bra. Jeg fikk varm melk med honning når jeg var mindre, husker ikke om det hjalp så mye da… hehe. Tusen takk for koselig kommentar, dem setter jeg virkelig stor pris på ♥ Ønsker deg god bedring og ha en fin fredag, klem fra Mette

  SvarSlett
 9. Først; takk for alle koselige kommentarer du legger igjen - du er så flink bloggefølger altså. Det andre; trodde jeg hadde lagt meg til som følger, men noe må ha gått galt - så da har jeg iallefall gjort det NÅ. Det tredje - jeg har store ambisjoner om å få tatt bilde av sykkelen ila helgen - lover-lover!! Ha en fin helg! Klem Cecilie

  SvarSlett
 10. Tusen takk for koslig helsing inne hos meg :) Eg prøvde å legge meg til som følger her hos deg, men får berre opp feilmeldinger... Får prøve igjen litt seinare :)

  jeanne d'arc har utrulig mykje fint :) Kjøpte nettopp hageboka :) Så flott!!

  Ønsker deg ei kjempefin helg :)

  Godklem!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥