fredag 24. september 2010

Det er tid for fredagskoooos! ♥

Endelig er helgen her, og vi har storslått besøk av svigerfar og Lea. Vi har hatt det så koselig! Lysene er tent i kirkestaken, masse stearinlys og telys rundt i stuen, vi har spist pizza, sett på x-factor og senkveld, skravlet og kost oss. Det er så deilig med helg! ♥Farfar og Lea
Spisestuen vår. Møblene våre er håndlagde fra India, og er mørke og massive. De stjeler mye lys i stuen vår, og jeg er så keen på å male dem hvite, men det er nedstemt her i huset.  Kjæresten er IKKE enig! :(
Jeg prøver stadig å forhandle litt, så får vi se om jeg kommer noen vei med det..

Hva tror dere? Hva må evt gjøres før jeg kan male dette? Vet ihvertfall ar vitrineskapet måtte vokses da vi kjøpte det..
Må jeg evt pusse litt på møblene før jeg maler?Her er virkelig alt malplassert. Den mørke krakken (eller hva det er?) er jeg veldig glad i, men jeg finner ikke sted den passer inn! Den er plassert der inntil videre, så håper jeg den får seg et passende sted å stå ;)

Samme gjelder vinduskarmen.. Der blir jeg aldri fornøyd! Er ikke det på noen måte nå heller, og det er vel sikkert tiende gangen jeg har prøvd å få til noe tilfredstillende der.. Forslag? Føler vinduskarmen er litt for stor til at jeg klarer å få det gjennomført og fint der.. Nå ligger det bare hultetibulter alt sammen nå, så overse hvordan det ser ut der nå ;)Håper alle har hatt en deilig start på helgen!
Det har vi!
Kos dere masse videre i helgen!


                            post signature

10 kommentarer:

 1. Så koselig det ser ut:) og det ser ut som dere har kost dere:) Håper du finner et passende sted til krakken:)

  Stor klem!

  SvarSlett
 2. Alltid koselig med besøk;). Lekker kirkestake.

  Så spisestue.... Hvis du får overtalt den andre halvdelen til å male denne, er det nok lurt at du vasker den med f.eks. salmiakk eller annet, pusser den med sandpapir og maler den først med sperregrunning. Da slipper du at brunfargen siver igjennom og lager rosaskjær. Etter grunningen maler du med vanlig maling;).

  Hvis du ikke får male spisestuen, kan du høre om det er greit at du f.eks. maler underdelen på bordet og beholder fargen på bordplaten. Skapet kan f.eks. males hvitt innvendig og beholde fargen utenpå. Sette inn belysning inni skapet slik at det ikke virker så mørkt.. Kanskje han da gir etter, og lar deg male resten etter hvert?? Noen ganger må disse mennene se at det faktisk blir pent hihi. Kvinnelist, er det ikke det, det heter...:o).

  I vindusposten kan du kanskje prøve ut med litt store/kraftige lysestaker, større blomster osv. Vinduet er såpass stort, at du kan tillate å ha litt større ting stående der. En lampe kan du ha også;) Håper du finner en passende plass til den flotte krakken din;).

  Nå tar jeg kvelden. God natt til deg, og lykke til med forsøket på å overtale den andre halvdelen til å male spisestuen din;).

  God helg!

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 3. Tror det hadde vært fint med lyse gardiner i vindusposten. Da ser ikke vinduet så stort ut. Og større pynteting ja.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så koselig med besøk.
  Kan dessverre ikke hjelpe deg med malingen, men det skal bli spennende å se hva det blir til.
  Håper også at du finner den perfekte plassen til krakken.
  Når det gjelder strykepåbilder, står det på pakken at de kan vaskes på maks. 40 grader med vrangen ut. Men hvordan det blir etter vask vet jeg ikke enda.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 5. Må bare si litt mer:) For en nydelig kirkestake forresten!! helt ufattelig vakker:):)

  Klem:)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for hyggelig kommentar;) Så hyggelig at nye legger igjen spor:)
  Vet ikke om jeg råder deg til å male, for det går mot "mørkere" tider, og imens kan du lysne med duken som du gjør. Skal du male, må du pusse og bruke heftgrunn før maling, og til og med da har malinga en tendens til å slites av....
  Krakken kan jo også få en lys eller fargerik pute???
  Du finner nok ut av det;)
  Nyt kvelden og klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Virkelig koselige bilder, ser at dere har hatt en fin fredagskveld. :) Kos dere videre. :)

  SvarSlett
 8. Heisan!!! Takk for besøk og vakre ord:DDDDD Du ønsker at alt skal være hvitt????? Men jeg er på vei tilbake yil treverk og farger:DDDDD Dersom du ønsker forandring,, så ta en tur på Ikea og kjøpt beige stoltrekk, da slipper du det harde virkningen mellom sort/ brunt/hvitt:DDDDD Jeg ønsker meg et hjemmesnekret spisebord i den spesial blandingen som jeg har gitt rammene på soverommet:DDDD Mørk brun beiset, og til slutt påført et lag med hvit panellakk:DDDDDD klemz

  SvarSlett
 9. Heisann!!

  Takk for koselig kommentar fra deg og kjempekoselig at du vil følge meg videre:) Legger meg til som følger hos deg jeg:)

  Ang maling var det gode tips lenger opp her så jeg! Alternativt ville jeg solgt det og kjøpt meg hvitt i stedet kanskje..mye lettere;) Selv er jeg ikke så opptatt av at alt skal være hvitt, men jeg skjønner at du syns spisestuen stjeler mye lys..

  I vinduet ville jeg satset på større stæsj ja! Ex høye kubbelysestaker og litt store krukker med orkidé eller noe grønt;)

  Krakken ville jeg plassert ved siden av skapet i spisestuen (hvis det er plass) eller i kroken istedet fro stolen som står der, og slengt en lys pute på den eller et lyst teppe hengende over ene kanten..;)

  Har du vurdert "løse" trekk på stolene i en lysere farge hvis det er mulig??

  Mye tips her nå gitt hehe, men jeg elsker idémyldring;)

  Masse lykke til!!

  God helg, klem Jeanette:)

  SvarSlett
 10. Hehe.. dette problemet hadde jeg med kjøkkenbordet vårt.. det var trehvitt, og jeg skreiiik etter å få mala det.. men mannen nekta!Mente det var nok av hvite møbler! Det jeg gjorde da, var å ha en diger duk oppå, sånn at brunfargen ble skjult. Etter noen dager ble jo duken grisemøkkete, la på ny duk, som ble like fort full av flekker.. :P mannen så seg lei på dette, og ble enig om å male! MEN! Jeg fikk meg nytt bord.. :P hihi :) er bare å være litt em utspekulert det.. :P
  Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg!
  Følger deg nå jeg :)
  Klem Therese.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥