fredag 17. september 2010

... Og vips! Så er det helg igjen!

Ja, det har enda en uke flydd avsted, og vi er atter engang klar for helg. Denne uken har virkelig bare sust forbi ørene mine, og jeg aner ikke hvor dagene har blitt av. Har ikke fått gjort halvparten av det jeg opprinnelig hadde planer om denne uken, men det bryr jeg meg ikke mye om nå. Nå er det helg!
Har fått malt ferdig Leas rom, hatt min første håndballtrening på noen år (bestemte meg for å spille selv, fremfor å trene småtuppene), og det var F A N T A S T I S K!!!
Kondisen var som forventet, men resten var faktisk bedre enn fryktet ;-) Håndballkamp i morgen, så dette blir show!! Ellers har vi hatt svigermor på besøk, blitt utsatt for kortsvindel, hatt en syk pus som har sørget for at matmor har måtte skrubbe (!!) hele leiligheten tre ganger på samme dag, foreldremøte i barnehagen og jeg har begynt i en meditasjonsgruppe.

Blir ikke arbeidsledig her med det første :-)
Idag har vi hatt bestekompisen min på besøk, kost oss med pizza, snacks og gullrekka. Fredagen er herlig!!
Lysene i sinkhusene er blitt tent, og lyser så fint i stuen. Prøver meg litt frem med speilrefleksen min- har hatt den i fire år nå, men jeg kjenner jeg skulle satt meg mye mer inn i hvordan det egentlig funker alt sammen;-)

Leas soverom er endelig blitt ferdigmalt, og jeg synes denne lyse blå fargen er utrolig fin og behagelig. Håper frøkna blir fornøyd når hun kommer neste helg! Har ikke styra noe for å få malt listene.
For det første er det så kjedelig å male lister, og for det andre får jeg det ALDRI fint!! Helt seriøst. For det tredje har vi tenkt å skifte listene på Leas rom og vårt rom, og da er det ikke noe å stresse med. Hørte på radioen at gjennomsnittsmennesket bruker i snitt syv år på å få ordnet lister, så jeg har jo igrunn god tid, og er slettes ikke unormal! :-)


Har ikke fått hengt opp verken hyller, bilder eller pyntet med noe særlig stæsj her enda. Får lønning på mandag, og skal til byen å kjøpe skjell-lampe og en hylle til de fine hylleknektene jeg kjøpte tidligere, og tror det vil bli veldig fint når det blir ferdig :-))
Lea ønsker seg veldig tavlemaling på en liten del av veggen sin da, så hun kan tegne rett på veggen, så spørs om ikke vi må få ordnet det etterhvert :-)
Sinkspanna er kjøpt på søstrene Grene :-))


Hello Kitty albumet jeg kjøpte til Lea da jeg jobbet i Brasil for 2.5 år siden. Her ligger bilder fra hun var baby og frem til nå, og hun elsker å se i det. Skjønningen :-))

Med dette ønsker Malin og jeg dere alle en riktig fin helg, med mye glede, latter og humor. Kos dere masse, alle sammen!!

post signature

10 kommentarer:

 1. Heisann!

  Tusen takk for veldig hyggelig hilsen hos meg;)

  En riktig så fin blogg du har også, ble veldig fint på rommet du malte!

  Håper du får en flott helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. God morgen,gode deg♥

  Kjempe koselege bilder!
  Rommet til Lea er så fint:)Å fargen..Ah!NYDELEG!

  Tusen takk fro slike gode ord frå deg som betyr så mykje for meg♥

  Nyt helga:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 3. Hei snuppa ;)
  Så herlige bilder og SÅ fint rommet til leah ble!!! Nydelig farge!!!
  Nei man blir ikke arbeidsledig med det første hehehe...
  Ønsker deg en god helg..Og lykke til med kampen!
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei på deg;). Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Nå har jeg oppdaget den flotte bloggen din også. Prøver å legge meg til bloggen din, men litt tekniske problemer hos blogspot i dag ser det ut til...

  Så leit å lese om forloveden din. Godt han er igang med trening. Man kan komme langt med trening, og jeg er sikker på at dere vil oppnå målene/ønskene dere har spes. ift husplaner. Noen ganger må man bare ta noen andre veier før man når målet sitt.

  Gleder meg til å følge med bloggen din. Forøvrig nydelig farge på rommet til Lea. Sønnen vår har vel samme fargen på sitt rom ser det ut til. Han er svært fornøyd.

  Ha en strålende flott lørdag.

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 5. Koselig jenterom. Likte så godt sengen. Veldig fint med de kryssene i sengegavlen.Så nydelig kattepus du har. :)

  SvarSlett
 6. Hei på deg og tusen takk for koselig hilsen hos meg :)
  Du har jammen hatt en aktiv uke skjønner jeg, så jeg kan tenke meg du koser deg med helg!
  Nydelig farge på det søte jenterommet!
  Jeg er veldig svak for lyseblått selv og har det som en rød (blå :)) tråd gjennom hele huset!
  Skjønner godt at du kvier deg for å gå i gang med listene, men om jeg skal gi deg et tips så er det å kjøpe den dyreste maskeringstapen som heter presicion. Den er utrolig bra og gjør jobben mye enklere.

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 7. Tror Lea kommer til å bli kjempefornøyd med det rommet. Det var veldig fint!

  Høres ut som du har hatt en "litt" stressende uke, så jeg håper du har fått slappet av og kost deg i helgen.

  Meditasjonsgruppe høres spennende ut.

  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 8. Hei på deg!
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Hi, hi - ja det ER enkelt, bare prøv.. ;o)

  Litt av en heseblesende uke du har hatt, men sånn er det av og til. Høres likevel ut som du kom deg rimelig greit igjennom..

  Rommet du har pusset opp til Lea ble kjempefint, og jeg er sikker på at hun blir veldig fornøgd :o)

  Lille Malin da - noe av det skjønneste jeg har sett på lenge. Håper hun er spretten og frisk igjen nå..?!

  Ha en herlig søndag!

  KLem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Hei Trine! Du er jammen ikke arbeidsledig, det er godt du får tid til litt kos også. Så fint rommet til Lea ble, herlig farge! God bedring til Malin. Ha en fin søndag. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 10. Rommet kledde virkelig den blåfargen, og wallstickeren passet toppers. Blar meg nedover for å bli kjent jeg nå, så det blir nok noen "feilplasserte" kommentarer underveis. Håper det går bra. ;)
  Skjønne lille pusen sin! :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥