mandag 27. september 2010

Perfekt helg, og en ny uke med nye muligheter ♥

Da er helgen over og en ny uke er i gang.

Helgen har vært fantastisk, vi har kost oss masse fra ende til annen og feiret prinsesse Thelmas bursdag med brask og bram. Store, vakre jenta vår! Solstråle!

Frøkna holdt seg for ørene når gjestene sang bursdagssangen ;) hehe!En av de fine bursdagskakene :)

Lea og Lovisa, kusinene :)

Thelma leker med skrikedukken hun fikk av oss til bursdagen.
Jeg hadde egentlig tenkt og kjøpe Maileg kanin til henne, og skulle innom Plym og Co her i byen for å kjøpe det, for jeg visste dem hadde Maileg. Da jeg kom frem til butikken, var det jo rett og slett feil butikk som holdt til i lokalene til Plym og Co! Butikken var jo ikke der!
Etter å ha travet Sandefjord sentrum på langs og på tvers (og ja; dette var før prosjekt Knerten) for å finne ut hvor Plym og Co nå holdt til, skjønte jeg at jeg måtte gi opp. Fant ikke butikken, ikke et tlfnr som stemte eller en annen adresse. (det skulle vise seg at butikken har lagt ned, og nå bare har nettbutikk..) Det ble ikke noe Maileg til Thelma, og Tante kan takke seg selv for at hun er sent ute med gavehandelen!
Lea pakker opp sin egen bursdagsgave fra Tante, onkel, fetter og kusiner, litt forsinket men dog, pakker er alltid moro!
Hun fikk tusjer, top model tegnesaker og Zhu Zhu Pets (eller noe sånt noe?!? Det er visst veldig populært om dagen, ihverfall)

Fetter Isak tuller fælt ved siden av, og det er tydelig at det er god stemning Lea og Isak i mellom ;)

1 åringen vår med lakenskrekk!! Livredd for å gå glipp av noe, akkurat som tanten sin ;)


"Såå stor er Thelma idag!"
Flinke jenta vår :)


Tuller med bestefar, og flørter med kameraet.
Hun kan sjarmere en murstein! Vakre Thelma! ♥Idag har jeg hatt senvakt på jobben (stengt bhg 17:30), og det skal jeg ha tre ganger denne uken. Kjenner det blir litt mye av det gode, gitt!
Etter jobb var det avgårde til mor og far, der pappa skulle øvekjøre med meg. Det begynner å nærme seg oppkjøring på meg etterhvert, og det er vel på tide å bli litt bedre kjent i Larvik sentrum (Larvik er jo en eneste stor bakke!?! Bakkestart der kan gi selv de mest erfarene sjåførene hjerteinfarkt!) ;-)

Tidligvakt imorgen, så jeg bør vurdere å finne sengen snart, selvom det er mye annet jeg også bør gjøre, som å rydde litt på kjøkkenet, ordne litt i stuen, vaske litt tøy... Det får bli en annen dag ;)

God natt og sov godt alle sammen!
Hjertelig velkommen til alle nye følgere- jeg setter stor pris på hver og en av dere! ♥
post signature

22 kommentarer:

 1. Vakre barn og nydelig kake!!!
  Moro med bursdag;)

  Ha en fin kveld, klemmer fra Jeanette:)

  SvarSlett
 2. Du skriver nå så bra! Jeg ler:) Herlige barn og dukken er jo super den! Takk for at du deler av dine opplevelser. Jeg selv er ikke så god på skrivefronten, men men. Høres ut som du får en litt tung uke. Og øvelseskjøring... Guuuuuuuuuu jeg er glad jeg er ferdig med lappen! Stakkar deg:)
  Natta klemmer
  Helene

  SvarSlett
 3. Koseleg innlegg☺ Skjønne Thelma♥
  Lykke til med resten av øvelseskøyringa-går so bra att☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Hei Trine! Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg,det setter jeg pris på!♥ Herlige bilder du viser her...gleder meg til å følge deg videre,Klem H♥

  SvarSlett
 5. Hei på deg :0) Så fin blogg du har med flotte bilder og koselige innlegg! Gleder meg til å følge deg videre! Lykke til med øvelseskjøring og bakkestart - trøst deg med at så snart du er ferdig kan du kjøpe bil med automatgir he-he ;0) Ha en strålende dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig komentar inne på bloggen min. Legg meg som følger på den koselige bloggen din. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder av skjønne barn.
  Bursdagsbarnet er bare så skjønn, en solstråle.
  For en flott kake.
  Trunken ligger på Vanse.
  Har kjøpt nye strykemerkeark på Jula, halve prisen av Panduro, håper bare de er like bra.
  Lykke til med oppkjøringen.
  Ønsker deg en fin tirsdag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 8. Hei skjønne Trine:)

  Vet du hva? Vi blir bare mer og mer glad i deg, jo mer vi leser her! Herlighet, du er jo så herlig! Og med DEN herlige familien! Superfine bilder:) Nyyydelige unger:) Det ligger nok i slekta;) Nei, dette var et fantastisk innlegg, Trine! Vi bøyer oss i støvet for deg:)

  Lykke til med øvelseskjøring! Vi er sikker på at det kommer til å gå veldig bra!:) Ha en kjempefin uke:)

  Stor klem fra oss:)

  SvarSlett
 9. Hei du,
  så flotte bilder og så utrolig fin kake.
  Ha en fin uke!
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 10. Hei:)

  Tusen takk for kjempe koselig kommentar hos oss:) Blir så glad:)

  Nydelig blogg du har da...denne følger jeg vettu;)

  Ha en strålende dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 11. Hei go jenta:D ÅÅÅ jeg skal snart komme sterkt tilbake med bloggingen igjen...Tiden strekker ikke alltid til...;) Gratulerer så mye dagen i heimen...Så nydelig hun var!!! Masse lykke til med kjøringen kjære deg...Det fikser du;)
  Klemmer

  SvarSlett
 12. Hei Trine
  Hipp hipp hurra for Thelma(vakkert navn)
  å så fin kake hun fikk...
  var innom kremmerhuset her på Hamar i dag,og nå sier dem at kampanjen ikke starter før den 18okt(følger vist sten og strøm) så jeg må nok vente med tålmodighet..sukk
  Ønsker dere en fortsatt fin uke..
  Klem fra Fruen (Heidi)

  SvarSlett
 13. Det ser ut som om du har hatt en fin helg :) Nydelig liten jente!
  Tallerkenhyller er ikke så lett å finne lenger, og finner man de koster de gjerne veldig mye. Moren min fant vår på loppis i Vestfold, litt mer edruelige priser der enn på loppis i Oslo. Lykke til i jakten :)
  Klem AG

  SvarSlett
 14. Åh vilken härlig liten solstråle! Grattis med henne! Tänk det var länge sen jag hade så små barn..men jag har ju ett barnbarn på 7 månader...
  Ha en fin onsdag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 15. Hei Trine.:-) så morsomt med niesene dine.:-) Og her får jeg se de også.:-) søte jenter så klart..med flotte navn.:-)

  fin blogg du også .:-)

  SvarSlett
 16. Åh, så skjønn Thelma er!! Ser ut til at det var den perfekte bursdagsfeiring for den lille prinsessen :o)

  Ha en fin dag videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 17. Hihi, han tar nok ikke på seg oppdrag, nei, men det skal vel ikke være sånn aaaalt for vanskelig å snekre sammen et par skodder? (Jeg klarer det ikke altså, men jeg fikk i alle fall hengt de opp på egenhånd!)

  Klemmer :)

  SvarSlett
 18. Gratulere med den vakre prinsessa:o) Herlig alder, men pass på å nyte hvert sekund... tiden går dessverre så alt for fort!

  Lykke til med øvelseskjøringen! Dette går nok bra skal du se:o)

  Klem fra Bea

  SvarSlett
 19. Hei! Tusen takk for hilsen:) Jeg synes nå "alle" andre har så fine blogger, og at min ser så amatør ut! Men jobber med saken!

  Utrolig flott kake! Og skjønne unger:)

  Klem fra Ninni

  SvarSlett
 20. Så fin blogg du har:) Jeg er nybegynner selv. Syns du har fått en herlig stil på siden og bildene dine:)
  Hilsen inspirert;)

  SvarSlett
 21. Takk for koselig kommentar på siden min :) Lagt meg til som følger på den flotte bloggen din. For noen nydelige sinkhus du har. Ha en fin høstkveld :) Klem Marit

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen igjen et lite spor etter deg ♥